KARDAŠIJANKA POKAZALA UDUBLJENJE NA LICU NAKON OPERACIJE: Starleta morala pod nož zbog opake bolesti koja je izjedala (FOTO)
Foto: Profimedia

hrabro

KARDAŠIJANKA POKAZALA UDUBLJENJE NA LICU NAKON OPERACIJE: Starleta morala pod nož zbog opake bolesti koja je izjedala (FOTO)

Pop kultura -

Kloi Kardašijan operisala je tumor na licu u oktobru prošle godine, nakon što ga je, kako je sama priznala, ignorisala nekoliko meseci misleći da je reč o najobičnijoj bubuljici.

Međutim, kako se promena na koži nije povlačila, odlučila je da ode kod doktora, i uradi biopsiju po savetu dermatologa. Rezultati su pokazali da je sve samo ne bezazlena situacija.

Kloi Kardašijan
foto: Printscreen Instagram

- Nakon što sam primetila malu kvržicu na svom licu i pretpostavila da se radi o nečem manjem kao što je bubuljica, odlučila sam da uradim biopsiju sedam meseci nakon što sam shvatila da se ne povlači. Nekoliko dana kasnije rekli su mi da hitno moram na operaciju uklanjanja tumora s lica - napisala je Kardašijanka.

Osim toga, Kloi je dodala da ima predispozicije da dobije rak kože.

- Sa 19 godina imala sam melanom na leđima, a imala sam i operaciju, tako da sam sklona melanomima. Treba stalno da se pregledamo. Ja sam neko ko nosi kremu za sunčanje svaki dan, tako da niko nije izuzet od ovih stvari. Molim vas, shvatite ovo ozbiljno i idite na redovne preglede - rekla je tada.

Kloi Kardašijan
foto: Printscreen/Instagram

Sada je konačno pokazala kako njen obraz izgleda nakon svih intervencija, a fotografije su šokirale sve.

- Definitivno se ne žalim jer bih radije imala udubljenje nego melanom svakog dana.

Kloi je potom otkrila da trenutno radi na popunjavanju udubljenja kako bi se zamaskiralo.

- Čekala sam preko 9 meseci da ovo popunim, samo da dodam. Strpljenje je sve i naravno, morate da budete sigurni da je medicinski gledano, sve sigurno - objasnila je Kloi i dodala da će popunjavanje udubljenja filerima biti nešto što će morati da radi do kraja života.

Kloi Kardašijan
foto: Printscreen/Instagram

- Izgledam ludo na ovim slikama, ali samo sam srećna što mi se lice polako vraća na staro - napisala je pored selfija pokazujući svoje rezultate nakon prve "runde" filera.

Zvezda rijalitija "Kardashians" se takođe zahvalila hirurgu sa Beverli Hilsa dr Gartu Fišeru što je pažljivo uklonio tumor za koji je mislila da je "bubuljica skoro godinu dana".

Kloi Kardašijan
foto: Printscreen/Instagram

- Ne samo da je uklonio tumor i uverio se da sam slobodna od raka, već je uradio tako je*eno dobar posao da mi ožiljak bude što manji i lepši - napisala je ona.

Kardašijan je takođe apelovala na svoje milione pratilaca da se često kontrolišu kako bi bolest bila otkrivena što ranije.

Kloi Kardašijan
foto: Printscreen/Instagram

- Nikada nisam zamišljala da će se ova mala spekulacija pretvoriti u rak kože i ne mogu da shvatim šta bi se moglo desiti da nisam otišla kod doktora da ga pregledam - dodala je ona na kraju, a njene objave ostavile su ljude u šoku, s obzirom da niko nije očekivao da je ožiljak bio toliki, kao i da je ostavio udubljenje na njenom licu.

(Kurir.rs/Wanted)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track