ZAHTEVA DA SE SVE IZ PREDBRAČNOG UGOVORA ISPUNI: Slatkica koju svi obožavaju ostavila MUŽA, a evo šta stoji u papirima za RAZVOD
Foto: Printscreen/Instagram

NE ODUSTAJE OD ZAMISLI

ZAHTEVA DA SE SVE IZ PREDBRAČNOG UGOVORA ISPUNI: Slatkica koju svi obožavaju ostavila MUŽA, a evo šta stoji u papirima za RAZVOD

Pop kultura -

Pevačica Arijana Grande podnela je zahtev za razvod braka od supruga Daltona Gomeza, prilikom čega je zatražila da se poštuje njihov predbračni ugovor u kom stoje poprilično drastični zahtevi.

Naime, u ugovoru stoji kako želi da je suprug u slučaju razvoda braka finansira određenim iznosom u obliku alimentacije. Tridesetgodišnjakinja je navela i želju za posedovanjem svog nakita i ostalih ličnih stvari, kao i zaradu i sve što je stečeno pre braka.

Arijana Grande, Ariana Grande
foto: Printscreen/YT

Ono što se smatra poštenim je to što su se oboje složili da troškove suda podmire zajedno.

Arijana je kao datum razlaza navela 20. februar, a kao razlog za razvod navela je njihove nepremostive različitosti. Dalton je objavio odgovor istog dana kada je Grande podnela zahtev za razvod, u kom je takođe naveo 20. februar kao datum njihovog rastanka.

Arijana Grande
foto: Printscreen/Instagram

Arijanin agent u svom odgovoru nije tražio izdržavanje supružnika kako je Arijana to prvobitno zatražila, već je umesto toga tražio da sud ostavi to pitanje za buduće odlučivanje.

"Oboje su nastavili dalje", tvrdi njima blizak izvor.

I zaista, Arijana je ušla u novo životno poglavlje koje uključuje romansu u nastajanju sa zvezdom Wickeda, Itanom Slejterom.

U aprilu se osvrnula na to kako je gluma duboko uticala na njen život.

Arijana Grande
foto: Profimedia

"Uživam u svakoj milisekundi koja mi je preostala s mojom Glindom", napisala je Arijana, referišući se na film u kem je donela glavnu ulogu Glinde u filmu Wicked

"Biti ovde u Ozu, gde svaki dan omogućava promenu života… osećati, učiti i rasti tolikom brzinom… osećati toliko ljubavi oko sebe."

"Brinuli su se i poštovali jedno drugo u svakom koraku ovog procesa. Bio je to vrlo ljubazan i strpljiv proces odvajanja", otkrio je blizak izvor.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

06:56

Potresna ispovest pevačice! Varao je iza leđa sa ženom starijom 14 godina, a ona sve prenela RAZVOD JE MOMENTALNO USLEDIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track