ĆERKA MONIKE BELUČI SVAKIM DANOM SVE VIŠE PODSEĆA NA MAJKU: Ima 19 godina, bogovski je lepa, a rešila da pokori modni svet! FOTO
Foto: Profimedia

prelepa!

ĆERKA MONIKE BELUČI SVAKIM DANOM SVE VIŠE PODSEĆA NA MAJKU: Ima 19 godina, bogovski je lepa, a rešila da pokori modni svet! FOTO

Pop kultura -

Deva Kasel, 19-godišnja ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela polako osvaja modni svet. Nosila je reviju prestižnog brenda Dolce & Gabbana na Nedelji mode u Milanu.

Deva Kasel
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prošetala je u crnoj odevnoj kombinaciji brenda, a uz nju, na reviji su učesvovale brojne poznate devojke iz sveta mode, među kojima su Irina Šajk i Vitoria Ćereti, nova devojka Leonarda Dikaprija. Reviju su iz publike pratile brojne zvezde.

Deva je u svet modelinga ušla s 15 godina, a dosad je nekoliko puta krasila naslovnice poznatih časopisa. Jedno je od zaštitnih lica modne kuće D&G i već je nosila nekoliko njihovih revija u Milanu i Parizu. Za taj je brend ove godine snimala i reklamu.

Deva, osim što se bavi modelingom, ne zapostavlja ni glumu. Dobila je ulogu u Netfliksovoj seriji The Leopard, a snimanje je počelo početkom godine. Radi se o seriji inspirisanim italijanskim filmskim klasikom reditelja Lučina Viskontija koji je 1963. osvojio Zlatnog lava. Deva će glumiti Anđeliku Sedaru.

"Ne planiram trenutno upisivati fakultet. Nedavno sam završila srednju školu. Posvetiću se manekenstvu i radionicama glume. Možda se kasnije vratim učenju", rekla je Deva nedavno za The Glass Magazine.

"Jako cenim činjenicu što me roditelji nikada nisu terali da glumim. Uvek su mi govorili da mogu biti što god poželim kad odrastem, zbog čega sam bila vrlo otvorena u različitim domenama", dodala je.

Već ranije je Deva otkrila da želi da se bavi modom i ići majčinim stopama, koja je jedna od najpoznatijih italijanskih glumica i modela. Deva je dosad samo jednom sarađivala s majkom, kada su zajedno pozirale za italijansko izdanje Voga. "Snimanje je bilo jako zabavno i još smo se više zbližile", rekla je, piše Index.

Monika i Vensan su bili u braku od 1999. do 2013. godine. Deva ima 12-godišnju sestru Leoni.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:03

JELISAVETA ORAŠANIN SE VRATILA U SRBIJU! Glumica ne može da sakrije emocije, POTOM SPOMENULA DECU: Nisu svesni ko su im roditelji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track