RAZUZDANE ŽURKE OSTAVILA IZA SEBE, ALI JEDAN POROK NE MOŽE: Kejt Mos promenila život iz korena, a ovo joj je NAJVEĆI PROBLEM
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

NE MOŽE BEZ TOGA

RAZUZDANE ŽURKE OSTAVILA IZA SEBE, ALI JEDAN POROK NE MOŽE: Kejt Mos promenila život iz korena, a ovo joj je NAJVEĆI PROBLEM

Pop kultura -

Kejt Mos je možda odbacila svoju titulu "parti devojke" u korist novog statusa velnes gurua koji voli kristale, ali još uvek nije spremna da u potpunosti prestane da puši.

"Još uvek povremeno pušim. Čula sam da kad prestaneš, da se stvarno vidi po koži. Ali, nisam prestala... još", rekla je manekenka za The Sunday Times u intervjuu objavljenom tokom vikenda.

Kejt Mos
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mos, koja je nedavno lansirala svoj novi Cosmoss wellness brend, otišla je iz Londona u Oksfordšir, gde odlazi na plivanje u divljinu "na tajnom mestu, usred puno polja" gde je dozvoljeno samo meštanima.

S danima razuzdanih zabava iza sebe, Mos je takođe priznala za novine da "negira" svoj nadolazeći 50. rođendan u januaru 2024.

"Neću napuniti 50", našalila se. "Ne. Ne razmišljam o tome. Ne osećam se kao da imam 50."

Kejt Mos
foto: Profimedia

Mos je takođe odgovorila s "bez komentara" na pitanje je li se podvrgnula bilo kakvim "podešavanjima", poput filera ili botoksa, kako bi sprečila starenje.

"Prirodno. Sledeće", glasio je njen odgovor za novine.

Bivša "It" devojka napustila je plesni podijum u korist mirnog života sa svojom ćerkom Lilom. S druge strane, Mos je u intervjuu rekla da noćne izlaske prekida u ponoć, ali ponekad ipak pati od osećaja da nešto propušta.

Kejt Mos
foto: Profimedia

"Nisam baš za to. Ponekad imam Fomo (strah od propuštanja), u stilu ‘Oh, volela bih da sam išla na to ili da sam se družila sa svima‘", objasnila je.

"Kad izađem, odlazim u ponoć, to je moja granica. Videla sam sve, svi su pričali razumno. Nakon tog vremena ljudi počnu da se ponavljaju. Pa onda idem kući", objasnila je.

Osnivačica Cosmossa bila je ozloglašena "parti devojka" u svojim mlađim godinama, a njen život sada uključuje praktikovanja joge, izgovaranje afirmativnih stvari i kuvanje za ćerku Lilu.

Kejt Mos
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, 20-godišnjakinja koju deli s bivšim, Džefersonom Hakom, već ide maminim stopama s karijerom modela u usponu. Debitovala je na modnoj pisti za Miu Miu 2020. godine, a od tada je pistom prošetala nekoliko puta i sa svojom slavnom majkom.

"Smešno je jer dosledno kopiram njenu odeću", rekla je Lila za Vogue ranije ove godine, otkrivajući da je nasledila nekoliko poželjnih stvari iz Kejtinog ormara.

Kejt Mos
foto: Profimedia

"Ne mogu da joj ukradu cipele, što je poražavajuće. Ona ima broj 39, a ja broj 38 i to mi je najviše žao", dodala je.

Lila je takođe odradila svoju kampanju za Calvin Klein 2022, 30 godina nakon Kejtinih ozloglašenih CK oglasa s Markom Volbergom.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track