"ŽELELA SAM TO ZA SEBE I SVOJU DECU, ALI SE NIJE DOGODILO" Šakira nakon rastanka od Pikea JEDNU STVAR ne može da prežali
Foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

JAVNO GOVORI O LJUBAVNOM KRAHU

"ŽELELA SAM TO ZA SEBE I SVOJU DECU, ALI SE NIJE DOGODILO" Šakira nakon rastanka od Pikea JEDNU STVAR ne može da prežali

Pop kultura -

U novom intervjuu za Billboard, Šakira je ispričala kako je verovala da će ona i Pike zauvek biti zajedno. U razgovoru je više puta naglasila kako joj je porodica uvek bila prioritet.

"Verovala sam u tu rečenicu 'dok nas smrt ne rastavi', želela sam takav život za svoju decu. Moji roditelji su zajedno više od 50 godina i voleli su se od prvog dana kada su se upoznali", rekla je.

Šakira
foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

"Želela sam to za sebe i svoju decu, ali nije se dogodilo. Stvar je u tome da sam bila posvećena njemu i svojoj porodici. Bilo mi je jako teško da održim karijeru dok sam bila u Barseloni jer sam uvek morala da čekam da nam se planovi poklope. Nisam mogla samo da ostavim svoju decu i odem", dodala je pevačica.

Šakira
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Poslednju godinu mnogo se pisalo o raskidu 11-godišnje veze pevačice Šakire i bivšeg fudbalera Đerara Pikea. Razlog rastanka bila je njegova afera s tada 23-godišnjom Klarom Čijom Marti, a od tada je Šakira nekoliko puta komentarisala situaciju u kojoj se našla.

Klara Čija Marti, Žerar Pike
foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

"Poverovala sam u priču da je ženi potreban muškarac da bi upotpunila sebe, porodicu. I ja sam sanjala da imam porodicu u kojoj će deca imati oca i majku pod istim krovom", rekla je Šakira jednom prilikom.

U 11 godina dugoj vezi par je dobio dva sina, 11-godišnjeg Milana i 8-godišnjeg Sašu.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track