UNIŠTILA ANĐEOSKO LICE ESTETSKIM ZAHVATIMA: Sada SVIM SILAMA želi da povrati nekadašnju lepotu, a evo i DOKAZA za to (FOTO)
Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

sad bi sve dala da vrati prirodnu lepotu

UNIŠTILA ANĐEOSKO LICE ESTETSKIM ZAHVATIMA: Sada SVIM SILAMA želi da povrati nekadašnju lepotu, a evo i DOKAZA za to (FOTO)

Pop kultura -

Donatela Versaće na milanskoj nedelji mode predstavila je novu kolekciju svog kultnog brenda, a dodatno je svima ukrala pažnju svojim licem.

Slavna italijanska dizajnerka Donatela Versaće bila je jedna od glavnih zvezda milanske nedelje mode gde je njena modna kuća predstavila novu kolekciju, a na kojoj je ona dodatnu pažnju okupirala svojim izgledom, tačnije licem.

Donatela Versaće
foto: Alessandro Bremec/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

68-godišnja Donatela nekad je važila za prirodnu lepoticu, i to sve dok nije odlučila poraditi na izgledu. Podvrgla se brojnim estetskim zahvatima i operacijama, što ju je u potpunosti izobličilo. No nakon pojavljivanja u Milanu strani su se mediji raspisali o novim operacijama, i to onima kojima pokušava popraviti štetu koju je nanela licu svim onim prethodnim.

Donatela Versaće
foto: Profimedia

Mnogi su do takvog zaključka došli kada su je videli na zabavi posle revije, a na kojoj se pojavila u kratkoj haljini i pokazala nešto zategnutije lice, s minimalnim brojem bora, a na fotografijama se vidi da je ponovo bila na botoksu i da je popravila jagodice te zategla očne kapke. No tragove svih prethodnih preterivanja teško je u potpunosti sakriti.

Donatela Versaće
foto: Alessandro Bremec/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Donatela više nije ni senka prirodnoj lepotici kakva je bila na počecima svoje karijere, a iako je teško proceniti na koliko je zahvata otad bila, najbolji dokaz za to su njene stare fotografije. Ono što je do danas jedino ostalo prepoznatljivo jesu njen preplanuli ten i platinasto plava kosa.

Donatela Versaće
foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

S operacijama je počela 1995. godine, a do 1998. godine njen izgled se već drastično promenio. Mediji su je početkom 2000-ih sve češće počeli prozivati zbog operacija, no to je nije zaustavilo. Preterano korištenje botoksa, izobličene usne i natečeno lice smestili su je na sam vrh liste svetskih zvezda koje su se zanele s estetskim zahvatima.

Donatela Versaće
foto: Profimedia

Njenom izgledu uveliko je pridoneo i buran život koji je vodila, a zbog čestog partijanja te uživanja u alkoholu i drogama imala je i psihičke slomove. Inače, Donatela je modno carstvo nasledila od svog brata Đanija, koji je ubijen 1997. godine.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track