PRODAVALA NA PIJACI, A SADA IMA PARA KAO BLATA: Odrasla je u teškoj bedi, a zbog ovoga su joj svi dali nadimak MODERNA PEPELJUGA
Foto: Printskrin/Instagram

UPALA JOJ KAŠIKA U MED

PRODAVALA NA PIJACI, A SADA IMA PARA KAO BLATA: Odrasla je u teškoj bedi, a zbog ovoga su joj svi dali nadimak MODERNA PEPELJUGA

Pop kultura -

Jedna od najboljih ruskih manekenki ikada Natalija Vodijanova juče je bila zvanica na Dior reviji u okviru Nedelje mode u Parizu, što je i više nego očekivan potez s obzirom da je njen suprug Antoan Arno potpredsednik modne kuće Christian Dior. Inače, porodica Arno je druga najbogatija porodica sveta, pa vam je jasno koliko je ovaj muškarac bogat, moćan i uticajan. Supružnici su na reviju stigli u elegantnim, svedenim izdanjima.

Natalija Vodijanova
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dok je Antoan izgledao moderno, ali ne previše formalno u odlično skrojenom svetloteget odelu i beloj košulji, Natalija je blistala u dugačkoj beloj haljini i prsluku u etno-vintidž stilu.

Ona je izdanje upotpunila efektnim detaljima u vidu srebrnog kaiša oko struka, skupocenog nakita i interesante torbice od pruća. Njeno lepo lice i netipična lepota ipak su sve drugo bacile u drugi plan. Natalija se, očito, nije podvrgla tretmanima podmlađivanja, pa se na njenom licu može videti i poneka bora, ali to je čini još lepšom.

Natalija Vodijanova
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Moderna pepeljuga - put od pijace do neopevanog luksuza

Inače, životnu priču ove 41-godišnjakinje često nazivaju modernom bajkom, s obzirom da da je odrastala u teškoj bedi i siromaštvu, okružena nedaćama i bolešću, da bi se u tinejdžerskim godinama njen život iz korena promenio.

Detinjstvo je provela radeći na pijaci, a tamo ju je primetio modni agent koji ju je uveo u svet mode te joj tokom godina omogućio lagodan život o kojem je tada mogla samo da sanja. Natalija se tako sa svega 17 godina našla u Parizu, a već s 20 na bankovnom računu imala je 20 miliona dolara.

Natalija Vodijanova
foto: Profimedia

Titula jedne od najplaćenijih manekenki sveta uvela ju je u svet bogataša i aristokrata, među kojima je upoznala i svog prvog supruga Džastina Portmana, s kojim ima i troje dece. Njihov brak potrajao je devet godina, a Džastin je u jednom kasnijem intervjuu otkrio kako je nakon raskida morao da potraži stručnu pomoć zbog nervnog sloma koji je doživeo zbog razlaza od lepotice.

Deca, Stil, Supermodel, Natalija Vodijanova
foto: Profimedia

Natalija je pak smelo krenula dalje sa životom, a ubrzo nakon razvoda ponovo je pronašla ljubavnu sreću. Ona se 2011. zaljubila se u milijardera Antoana Arnoa, za koga se i udala 2020. godine, a par ima i dva sina.

Natalija Vodjanova, Natalija Vodijanova
foto: Printskrin/Instagram

Uprkos činjenici da ova Ruskinja živi u neopevanom luksuzu, mediji tvrde da je ostala sa obe noge na zemlji i da je skromna i nenametljiva.

"Natalija i ja samo se stisnule ispod grejalice na terasi pariskog kafea. Pijemo mlaki kapućino i pričamo o svemu - o nemoguće bogatom suprugu, teškom detinjstvu u Rusiji, nasilju u školama, a najviše o polnom zdravlju žena za šta se ona zalaže u kampanji UN: Sitna, mršava i bleda u Mango kombinezonu. Iznenadila sam se da nosi kombinaciju španskog lanca bez obzira na novčanu situaciju", piše u članku Frajer.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track