PREZGODNA SOFIJA POSLE RAZVODA LEPŠA NEGO IKADA: Pametno obezbedila svoje MILIONE i za sve ostalo je BAŠ BRIGA! (FOTO)
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Similar

prija joj samački život

PREZGODNA SOFIJA POSLE RAZVODA LEPŠA NEGO IKADA: Pametno obezbedila svoje MILIONE i za sve ostalo je BAŠ BRIGA! (FOTO)

Pop kultura -

Nakon neočekivanog razvoda od koleginice Sofije Vergare (51), glumcu Džoiju Manganijeliju (46) je, čini se, sve napokon krenulo za rukom. Naime, Džo je dobio voditeljsku ulogu u nesvakidašnjem NBC-jevom rijaliti šou 'Deal or No Deal Island', piše CNN.

Podsetimo, Džoi je publici najpoznatiji iz filmova 'Magic Mike' te 'Liga pravde'. Osim toga, imao je nekoliko manjih uloga u raznim serijama.

Sada će Džoi voditi ponovo pokrenutu rijaliti seriju u kojoj učestvuju takmičari raznih profila. Takmičari na sve moguće načine nameću se za inicijalni kapital za pokretanje vlastitog posla.

- Trinaest igrača prevozi se na privatno ostrvo tajanstvenog bankara kako bi se takmičili za keš. Serija će kombinovati uzbudljive fizičke izazove te socijalne i moralne dileme - javlja CNN.

Dok se Džoi sprema za voditeljsku ulogu, njegova bivša supruga Sofija drži se glumačkih voda, ali i svog angažmana u žiriju emisije 'America's Got Talent'. U poslednjoj epizodi je zablistala u pripijenoj šljokičastoj haljini koja joj je istakla dekolte.

Sofija Vegara
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kolumbijska glumca u nadolazećoj Netflixovoj seriji će oživeti Griseldu Blanko, svoju zemljakinju i voditeljku opasnog narkokartela.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

- Griselda Blanko projekt je oko kojeg je Sofija vrlo strastvena i zahvalni smo što su ona i njeni partneri u LatinWe odabrali nas da joj pomognemo ispričati tu priču. Sofija je briljantan talenat i njena strast u kombinaciji s fantastičnom pričom Daga i Ingrid, te neverovatnom reditelju Andrésu Baizu, znači da će to biti jedna vrlo uzbudljiva serija - rekao je Erik Njumen, jedan od producenata 'Griselde'.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track