PRINC TAME ZAVRŠIO SA OPERACIJAMA! Legendarni muzičar podelio lepe vesti: "Još ne mogu da hodam, ali se osećam dobro!"
Foto: Profimedia

sjajno!

PRINC TAME ZAVRŠIO SA OPERACIJAMA! Legendarni muzičar podelio lepe vesti: "Još ne mogu da hodam, ali se osećam dobro!"

Pop kultura -

Legendarni hevi metal muzičar Ozi Ozborn (74) je obavestio javnost da se oporavlja nakon nedavne operacije i najavio da planira da snimi "dobar rok album" 2024. godine, objavio je portal Metal Hammer.

Godina 2023. bila je još jedna teška godina za Ozija. Pevač benda Black Sabbath bio je prisiljen da otkaže svoju dugo očekivanu turneju "No More Tours 2" u februaru i objavio potpuno povlačenje s turneja.

Ozi Ozborn
foto: Profimedia

U nedavno obnovljenom podkastu "The Osbournes", Ozi je opisao povredu kičme koja mu je zadavala mnogo problema u poslednjim godinama, priznavši da je mislio da je slomio vrat.

Ali u novom intervjuu za Metal Hammer, legenda hevi metala ponudila je pozitivne novosti o zdravstvenom stanju nakon poslednje operacije u septembru.

"Operacija je prošla odlično"

"Sada sam imao sve operacije, hvala Bogu. Osećam se dobro - samo se odužilo. Mislio sam da ću stati na noge pre nekoliko meseci, jednostavno se nisam mogao da se naviknem na ovakav način života, stalno nešto nije u redu. Još ne mogu normalno da hodam, ali me više ništa ne boli i operacija kičme je prošla odlično."

Ozi Ozborn
foto: Profimedia

Osim toga, Ozi takođe daje optimističnu prognozu za 2024. godinu, uključujući planove za snimanje novog albuma.

"Pripremam se. Već sam napravio dva albuma nedavno, ali želim napraviti još jedan album pa da se vratim na turneju", kaže odlučno, prenosi Index.hr.

Upitan za pojedinosti, Ozi je priznao da ima studio u svom domu u Velikoj Britaniji i nada se ponovnom susretu s Endru Vatom.

"Sada počinjem da radim na tome, a snimaćemo u prvom delu iduće godine", kaže.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:25

KAKO SAM AUTOSTOPOM STIGAO DO GINISA!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track