ZAJEDNO VEČERAJU I IDU NA TRIBINE: Bivše partnerke slavnog pevača NERAZDVOJNE, a sada posetile i restoran koji je ON obožavao FOTO
Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DRUŽE SE

ZAJEDNO VEČERAJU I IDU NA TRIBINE: Bivše partnerke slavnog pevača NERAZDVOJNE, a sada posetile i restoran koji je ON obožavao FOTO

Pop kultura -

Dok su šuškanja o Tejlor Svift (33) i Trevisu Kelcu (33) sve glasnija, ona se druži s bivšom suprugom jednog svog bivšeg dečka. Dve bivše muzičara Džoa Džonasa (34) - Tejlor i zvezda serije "Igra prestola" Sofi Tarner (27) - viđene su u drušvu glumice Blejk Lajvli (36) i fudbalerke i nove prijateljice Britani Mahomes (28) u poznatom restoranu Emilio‘s Ballato u Sohou u Njujorku.

Sofi Tarner
foto: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izbor restorana je neobičan jer je nedavno Džo Džonas hvalio taj restoran, a sada je njegova bivša supruga tamo odvela svoje prijateljice. Džo Džonas i Tejlor Svift izlazili su kratko od jula 2008. do oktobra iste godine. Sofi je svoj razvod s muzičarem najavila ovog septembra nakon četiri godine braka.

Sofi i Tejlor uočene su i ranije zajedno. U septembru su zajedno večerale u jednom restoranu u Njujorku.

Tejlor Svift, Sofi Tarner
foto: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Potom je Tejlor s prijateljima podržala Trevisa Kelca, s kojim je romantično povezuju, dok je njegov tim Kanzas Siti Čifs igrao protiv Njujork Džetsa. Svift je došla na stadion u nedelju uveče s Blejk Lajvli, Rajanom Rejnoldsom, Hjuom Džekmenom i Sabrinom Karpenter. Ponovo je Tejlor bila i u društvu bivše supruge Džoa Džonasa, glumice i njene prijateljice Sofi Tarner.

Tejlor Svift
foto: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica je za tu priliku obukla kratke teksas farmerke visokog struka, crnu kožnu jaknu i crne čizme, a uz nju je bio i njen brat Ostin. Kelcova mama, Dona, i supruga beka Čifsa Patrika Mahomesa, Britani Mahomes, takođe su razgovarale s muzičarkom i njenim prijateljima.

Kelc je samo nekoliko sati ranije viđen kako napušta stan slavne pevačice u Njujorku nakon jutarnjeg druženja. Ovo je drugi put da je Tejlor podržala Kelca na fudbalskoj utakmici, a prvi put je to bilo prošle nedelje kada se družila s njegovom majkom na tribinama.

Tejlor Svift
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi tvrde kako „mora da joj se sviđa Trevis Kelc” zbog podrške koju mu pruža na stadionima. Par je takođe zajedno napustio stadion i odvezao se do bara na krovu Prime Social gde su se zabavljali i družili s njegovim saigračima. Prema rečima očevidaca otišli su zajedno u „1:10 ujutro”.

Trevis Kelc
foto: JAMIE SQUIRE / Getty images / Profimedia

Kelc je nedavno u podkastu koji ima s bratom Džejsonom govorio o tome kako Svift izgleda „neverovatno”.

„Ona nije toliko u medijima koliko sam ja. Sve ide napred. Mislim da će moj govor o sportu morati ostati kao do sad", kazao je Trevis.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja