DOMINIRA NA CRVENOM TEPIHU DOK ČEKA RAZVOD BRAKA: Njenom bivšem CVETA na svim poljima, dok Britni Spirs NE ZNA GDE BIJE (FOTO)
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

KRENUO DALJE

DOMINIRA NA CRVENOM TEPIHU DOK ČEKA RAZVOD BRAKA: Njenom bivšem CVETA na svim poljima, dok Britni Spirs NE ZNA GDE BIJE (FOTO)

Pop kultura -

Dane čekanja zvaničnog kraja braka s Britni Spirs, bivši model i fitnes trener Sem Asgari počeo je da krati aktivnim društvenim životom. Vratio se na crveni tepih, u elegantnom izdanju, i nasmejam pozirao fotoreporterima u crnom odelu s metalnim dugmadima, belim patikama i savršeno uređenom bradom.

Bio je jedan od zvanica na petoj dodeli Daytime Beauty Awards u Los Anđelesu. Nagrade je utemeljila preduzetnica i novinarka Mišel Elizabet, a dodeljuju se za "nauku iza lepote", profesionalcima koji se bave medicinom, fitnesom, velnesom, negom kože, frizerima, preduzetnicima u području istraživanja i proizvodnje kanabisa te inovatorima u lepoti, a redovno okupljaju velike i male zvezde šou biznica. Asgari je jedan od bivših dobitnika - 2019. godine dobio je nagradu za izuzetna postignuća u području fitnesa.

Sem Asgari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pozirajući na ovoj dodeli, pokazao je veštine koje je stekao radeći kao model u mlađim danima, kada su njegove fotografije objavljivali razni magazini kao što su GQ i Men‘s Health.

Osim što je poslednjih dana odlučio da se pozabavi svojim društvenim životom, Asgari je odlučio stati u odbranu bivše supruge. Naime, sin bivšeg američkog predsednika Trampa, Donald Trump Jr., pokušao je pop-princezu iskoristiti za, valjda, sticanje političkih bodova - objavio je na Instagramu dve fotografije Britni, jednu iz vremena vrhunca njene karijere i jednu s njenog Instagram profila u vreme njene borbe za oslobođenje od starateljstva na kojoj izgleda poprilično rastrojeno. Prva fotografija nosi naslov - Amerika za vreme Trumpa, druga Amerika za vreme Bajdena, a u komentaru je Tramp napisao samo "Yup".

Sem Asgari reagovao je rečenicom: "Nije u redu biti zlostavljač". To je prvi put da je on javno stao u odbranu bivše supruge, nakon njihov burnog razdvajanja u avgustu. Učinio je ono što je činio i celo vreme tokom njihove veze i jednogodišnjeg braka.

Sem Asgari
foto: 007 / Jackie Chan & Chris Tucker / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Smatram da je apsolutno odvratno što su ljudi koji su bili u njenom životu kada nije imala svoj glas, izašli i ispričali njenu priču kao da je njihova - kritikovao je dokumentarac koji je TMZ napravo o Britni - To je bilo zaista odvratno.

Britni Spirs
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Vesti o njihovom razvodu pojavile su se sredinom avgusta kada je neko ispričao TMZ-u da su se žestoko posvađali oko navodnih (njenih) vanbračnih afera, nakon čega se Asgari iselio iz njihovog zajedničkog doma. Uskoro je potvrđeno da su počeli živeti razdvojeno tri nedelje ranije i da je on predao papire za razvod. Spominjali su se i njeni fizički napadi na njega, te stalne svađe. Asgari je, 18. avgusta na Instagramu objavio kako su "nakon šest godina ljubavi i posvećenosti jedno drugome" on i njegova supruga odlučili "završiti naše zajedničko putovanje".

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track