TAJNO SU DOBILI TREĆE DETE, A SADA MU JE STIGLA „ČESTITKA“! Bivša žena tužila Ilona Maska: Evo šta traži od milijardera!
Foto: EPA Ludovic Marin Pool

podnela je peticiju

TAJNO SU DOBILI TREĆE DETE, A SADA MU JE STIGLA „ČESTITKA“! Bivša žena tužila Ilona Maska: Evo šta traži od milijardera!

Pop kultura -

Rođena kao Kler Bošer, kanadska pevačica je podnela „peticiju za uspostavljanje roditeljskog odnosa” 29. septembra u kalifornijskom sudu, pokazuju sudski zapisi do kojih je došao Page Six.

Zahtev ima za cilj da sud identifikuje zakonske roditelje deteta koji nisu venčani. Iako je dokument javan, ipak je zapečaćen; međutim, izgleda da suosnivač Tesle nije odgovorio na njen zahtev.

Ilon Mask
foto: Profimedia

Grajms tek treba da zatraži novac za izdržavanje deteta ili pravo na starateljstvo.

Grajms (35) i Mask (52) počeli su da se zabavljaju 2018. godine i imali su vezu sve do septembra 2021. kada su se zauvek razišli. Kanadska umetnica je u maju 2020. rodila njihovog prvenca, sina po imenu Ks Æ A-Ksii, a bivši par je dočekao ćerku Eka Dark Sideræl, zvanu Aj, preko surogat majke u decembru 2021.

Grejms, Ilon Mask
foto: Profimedia

U septembru 2023, biografija novinara Voltera Ajzaksona „Ilon Mask“ otkrila je da su osnivač SpaceX-a i Grajms tajno dobili treće dete, dečaka po imenu Techno Mechanicus, koga su odmilja nazvali Tau.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

05:04

MORAMO BRZO REAGOVATI JER STVARI IZMIČU KONTROLI Američka vlada u panici:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track