"SKINUO MI JE ODEĆU I NATERAO ME DA GA ZADOVOLJAVAM" Slavna glumica optužila producenta za ZLOSTAVLJANJE Iznela sve detalje
Foto: Michael Hurcomb / Shutterstock Editorial / Profimedia

strašno

"SKINUO MI JE ODEĆU I NATERAO ME DA GA ZADOVOLJAVAM" Slavna glumica optužila producenta za ZLOSTAVLJANJE Iznela sve detalje

Pop kultura -

Džulija Ormond optužila je Harvija Vajnstina za seksualno zlostavljanje, prenosi CNN. 58-godišnja glumica u tužbi tvrdi da ju je producent napao 1995. godine.

Navela je da su trebali ići na poslovnu večeru, no Harvi je rekao da će pričati o jednom projektu samo ako ga pozove u stan koji joj je omogućila filmska kompanija Miramax. Džulija je pristala na to, a po dolasku u stan, tvrdi, Harvi je skinuo odeću i naterao ju je na oralni seks.

Džulija Ormond
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ormond je, tvrdi, nakon napada sve ispričala svojim agentima Kevinu Huvaneju i Brajanu Lurdu koji su joj navodno rekli da ništa javno ne govori. Naposletku je tužila i agenciju Creative Artist te Miramax i Volt Dizni zbog zanemarivanja. Tvrdi da je ubrzo nakon toga Miramax prekinuo ugovor s njom. Navela je da su zaposleni agencije te Miramaxa i Diznija znali šta je Vejnstejn uradio.

Harvi Vajnstin
foto: AP/Seth Wenig

Vejnstejnov predstavnik je u izjavi za CNN rekao da producent negira sve optužbe i da je spreman odbraniti se.

Podsećamo, Harvi trenutno već služi 23-godišnju kaznu za drugu osudu u Njujorku. Preko osamdeset žena, uključujući i filmske glumice, optužilo ga je za seksualna uznemiravanja koja je počinio. Krajem februara dobio je još 16 godina zatvora zbog optužbi za silovanje i seksualni napad iz 2013. godine.

(Kurir.rs/Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track