TRAŽIO JE DA BUDEMO INTIMNI DA BI MI POMOGAO U KARIJERI! Pop pevačica tužila slavnog kolegu za zlostavljanje: Anksiozna sam!
Foto: Profimedia

EVO ŠTA JE URADIO

TRAŽIO JE DA BUDEMO INTIMNI DA BI MI POMOGAO U KARIJERI! Pop pevačica tužila slavnog kolegu za zlostavljanje: Anksiozna sam!

Pop kultura -

Pop zvezda Emaza Gibson (25) optužuje pevača Džejsona Derula da je tražio od nje da bud intimni, nakon što su potpisali ugovor o saradnji. Kada je to odbila, ugovor je prestao da važi, pokazuju detalji tužbe.

Pevačica Emaza Gibson doživela je traumu kada je shvatila šta je on očekivao od nje zauzvrat. Istakla je da je bila oduševljena kada su potpisali diskografski ugovor 2021. godine, sve dok nije postalo očigledno o čemu se zapravo radi, navodi se u tužbi podnetoj Okružnom sudu u Los Anđelesu u koju je NBC imao uvid.

Džejson Derulo
foto: Profimedia

Gibson je za NBS poručila da veoma teško podnosi sve što se desilo. "Anksiozna sam, traumatizovana suočavala sam se sa nehumanim situacijama na poslu, vratila sam se na nulu sada i nemam ništa".

Prema rečima ove pevačice, Džejson Derulo joj se udvarao i pozivao da odu na piće, nakon njenog "ne", došlo je do prekida saradnje, i to je u tužbi označeno kao seksualno uznemiravanje.

Džejson Derulo se u vreme na koje se odnosi tužba zabavljao sa Dežnom Frums sa kojom je 2021. dobio sina Džejsona Kinga. Par se razišao u septembru te godine, samo mesec dana nakon što je on stupio u kontak sa Emazom koja je tada bila u grupi sa svojim sestrama "Ceraadi".

Frums ga je kasnije optužila da ju je varao. Gibson se u međuvremenu preselila u Los Anđeles sa svojim sestrama, pokrenule su Jutjub kanal i imaju 1,25 miliona subskrajbera.

Emazine sestre odustale su od muzičke karijere dok je ona pokušavala da se vrati na scenu snimcima plesa. Ugovor koji je potpisala sa Atlantic Records kućom i Derulom obećavao joj je singlove za četiti meseca i album u periodu od pola godine, piše Daily mail.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track