"OVO VAM JE UPOZORENJE": Slavna glumica objavila POTRESNU fotku iz bolničkog kreveta! Zbog onog što je poručila SVAKO JE OSTAO NEM
Foto: Instagram

sve zabrinula

"OVO VAM JE UPOZORENJE": Slavna glumica objavila POTRESNU fotku iz bolničkog kreveta! Zbog onog što je poručila SVAKO JE OSTAO NEM

Pop kultura -

Ejmi Šumer upozorila je one koji su u dvadesetima na posledice starenja, upoređujući fotografije sebe u mlađim danima s jednom nedavnom slikom.

Kako piše Page Six, 42-godišnja komičarka objavila je nekoliko starijih fotografija sebe u mini haljini dok je prisustvovala jednom okupljanju stend-ap komičara 2012. godine.

- Ovo je upozorenje 20-godišnjacima. Ovako sam izgledala u vašim godinama - napisala je u utorak objavu na Instagramu, iako je u vreme kad su fotografije snimljene imala 31 godinu.

Zvezda serije "I Feel Pretty" zatim je podelila šokantnu fotografiju na kojoj je priključena na infuziju i nosi bolničku odeću dok joj se kosa haotično kovrdža oko namrštenog lica.

- Život će vas sustići - napisala je kratko i jasno poznata komičarka. Iste te fotografije podelila je i na svojim Instagram pričama i podsetila da je "nekada i ona izgledala dobro" te upozorila devojke da "život dolazi po njih". Doduše, Šumer nije razjasnila kada je bolnička slika snimljena niti kontekst iza nje, ali to nije sprečilo obožavatelje da preplave fotografiju komentarima kako bi uverili komičarku da je lepa iznutra i spolja.

Ejmi Šumer
foto: Printscreen Instagram

Dok su neki napisali kako vole Šumer "u svim oblicima i na svaki način" i izjavili slavnoj komičarki ljubav, neki su se složili sa Šumer da možete ostariti "u tren oka". Jedan je komentator dodao da obožava kako "svetu pokazuje prave boje života". Nadalje, fanovi su iznosili svoja mišljenja o starenju, a jedan od korisnika Instagrama je istakao kako je sve "lagano i igra do četvrte decenije života".

Ejmi Šumer
foto: Profimedia

Podsetimo, Ejmi Šumer je majka 4-godišnjeg sina Ženea kojeg ima sa suprugom Krisom Fišerom, a poznata je po tome što je iskrena sa svojim obožavateljima.

Naime, zvezda filma "Haos u glavi" otkrila je svoju "lošu tetovažu" na leđima prošlog marta, a istog meseca je rekla da je njena "velika tajna" borba s kompulzivnim poremećajem čupanja kose. Takođe je otvoreno progovorila o estetskoj hirurgiji.

Ejmi Šumer
foto: Profimedia

U decembru 2021. Šumer je rekla svojim pratiocima da je “pokušala staviti filere” u obraze, koje je zatim odbacila nakon što se našalila da je zbog tretmana izgledala kao Diznijeva negativka Grdana (Maleficent). Mesec dana kasnije, Šumer je takođe otkrila da je podvrgnuta liposukciji nakon operacije uklanjanja materice i slepog creva radi lečenja endometrioze.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track