"KO NAS OSUĐUJE LOŠA JE OSOBA" Oglasile se bliznakinje koje su razbesnele Srbiju napuštanjem psa
Foto: Printscreen

VIDEO

"KO NAS OSUĐUJE LOŠA JE OSOBA" Oglasile se bliznakinje koje su razbesnele Srbiju napuštanjem psa

Pop kultura -

Danas su sestre bliznakinje Julija i Natalija Đukić, poznatije kao fitness bliznakinje, u centru pažnje zbog odluke da svoju kucu, Bekija, koju su udomile odvedu u azil.

Mnogi su ih osudili zbog odluke da psa, koji je bio smešten u domu i imao porodicu, odvedu u azil gde živi drugih 100 pasa. U to su se uključile i sestre Sara i Lea Stanković.

Fitnes bliznakinje
foto: Printscreen

- Ova dva ološa od ljudi su psa koji je živeo sa njima u stanu odlučile da odvedu u azil zbog mnogo "posla" koje imaju i to dečku koji trenutno brine o preko 100 pasa i jedva skuplja sredstva da ih prehrani i da ti psi prežive. Ološa dva su iz kreveta psa odvele da spava u kavezu, ne zaslužujete ništa bolje nego da vas večeras spakuju u kavez sa još 100 ljudi. Bezdušne ološkinje napustile živo biće koje je do danas spavalo sa njima u krevetu i koje im je verovalo. Sram da vas bude ceo život - napisala je Lea, a onda se oglasila i Sara:

"Veganke" dve sebične, samopromoterke koje gram ljubavi nemaju za životinje već lažu ceo internet. Vi "zbog posla" ne možete da brinete o psu pa ste ga istresle u azil Nikoli koji jedva brine o broju životinja koje čuva. Naplaćujete intervjue zvezdetine, a da li ćete ostaviti dinar za taj azil koji ste upravo opteretile još jednom dušom. Bilo mi vas je žao, ali sada ste pokazale svoja lica, sramite se.

Fitnes bliznakinje
foto: Printscreen

Fitness bliznakinje sada su se oglasile i odgovorile na ove komentare i napisale su:

- Svako ko ovu priču protumači je znak da je on loša osoba i mi mu samo želimo ozdravljenje.

fitnes bliznakinje
foto: Printscreen

Nakon toga su snimile i video u kome su rekle da je mesto gde su ga odvele ustvari nije "azil za pse", već pravi "raj za kuce", dok su u opsiu videa istakle:

- Kada bi nam neko rekao da će dobrota biti osuđena ne bismo mu verovale....

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:20

SVE JE POŠLO NAOPAKO, NISAM JELA DVA MESECA! Influenserka Ana Raduloivć otkriva kakvi su joj se MALERA dogodili na 31. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track