OVO JE PRAVO ZANIMANJE 39 GODINA MLAĐE DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG: Glumi u poznatim serijama, a evo koji je fakultet završila
Foto: Instagram/sasa.golubovic.neofficial

VIŠESTRANA

OVO JE PRAVO ZANIMANJE 39 GODINA MLAĐE DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG: Glumi u poznatim serijama, a evo koji je fakultet završila

Pop kultura -

Glumac Lazar Ristovski (70) u fokusu je javnosti otkako je potvrdio vezu s 39 godina mlađom Anicom Lazić, koja glumi u popularnim serijama "Popadija" i "Drim tim".

Međutim, ono što je zanimljivo je to da je 31-godišnjoj Anici gluma zapravo hobi, a njeno primarno zanimanje je psihologija.

Kako piše na Aničinom Fejsbuk profilu, ona je završila Treću beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu, a zatim i Univerzitet u Padovi, odsek Psihologija.

Osim što voli glumu i psihologiju, Anica je, sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, i veliki ljubitelj putovanja, te često deli impresivne prizore.

Lazar Ristovski
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Lazar Ristovski juče je za domaće medije potvrdio ljubavnu vezu s Anicom Lazić. Nakon što je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s njom, otkrio je i da su u ljubavi:

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao je Lazar Ristovski za Blic.

Ristovski se potom oglasio i za Kurir, te je na pitanje da li planira da s Anicom stupi u brak, tajanstveno odgovorio:

- Ne bih imao više šta tu da dodam, sve je rečeno - kratko je odgovorio.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:39

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track