OVO JE ZET BRANISLAVA LEČIĆA: Ana je s njim snimila PRVI FILMSKI POLJUBAC, a onda se rodila VELIKA LJUBAV (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

ko je budući lečićev zet?

OVO JE ZET BRANISLAVA LEČIĆA: Ana je s njim snimila PRVI FILMSKI POLJUBAC, a onda se rodila VELIKA LJUBAV (FOTO)

Pop kultura -

Ana Lečić, ćerka našeg poznatog glumca Branislava Lečića odlučila je da krene očevim stopama i oproba se u glumi. Dok lagano krči svoju stazu ka uspehu trudi se da uskladi privatan i poslovni život.

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama zahvaljujući kojima smo imali prilike da zavirimo u njen privatni život.

Ana Lečić, Glumica
foto: Stefan Vacić

Tu smo mogli da vidimo kako izgleda i ko je njen izabranik, crnogorski glumac Vule Marković koga je upoznala na snimanju serije “Dug moru”, gde je s njim i snimila prvu ljubavnu scenu u karijeri. Ipak, ljubav se rodila tek nakon završetka snimanja druge sezone, gde igraju zaljubljeni par Olgu i Rnja.

Njih dvoje su se sinoć pojavili na premijeri filma "Heroji Halijarda" u Beogradu. Bili su odlično raspoloženi, a mlada glumica ga je sve vreme dodirivala dok su razgovarali.

Da podsetimo, crnogorski mediji su preneli da su se njih dvoje zbližili na snimanju popularne serije "Dug mora", a prvi put su se u javnosti pojavili zajedno na svadbi kolege Omara Bajramspahića krajem avgusta 2022. godine.

Heroji Halijarda, Premijera filma
foto: Damir Dervišagić

Ana i Vule funcionišu na relaciji Beograd-Podgorica, pa im to ne predstavlja problem, s obzirom na to da su zaljubljeni i da jedno u drugo imaju poverenja.

– Ana je divna, mlada, talentovana i za svoje godine iznenađujuće zrela glumica. Nekako smo kliknuli od starta, stekli obostrano poverenje i dostigli zavidan nivo zaigranosti, što se da osetiti - rekao je za “Kurir” ranije Marković o Ani.

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

00:41

VIŠE PUTA SAM HTEO DA ODUSTANEM OD GLUME! Branislav Lečić otrko šta mu je NAJVIŠE SMETALO u njegovoj profesiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track