VIKTORIJA BEKAM OTKRILA ONO ŠTO NIJE SMELA: Ovaj detalj o njenoj vezi s Dejvidom niko nije znao, jednu stvar su im BRANILI
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

OTKRILA U DOKUMENTARCU

VIKTORIJA BEKAM OTKRILA ONO ŠTO NIJE SMELA: Ovaj detalj o njenoj vezi s Dejvidom niko nije znao, jednu stvar su im BRANILI

Pop kultura -

Supruga bivšeg fudbalera Dejvida Bekama, Viktorija Bekam, otkrila je u Netfliksovom dokumentarcu "Beckham" upečatljiv detalj o njihovom prvom susretu i upoznavanju.

Ona se u dokumentarcu prisetila trenutka kada se upoznala sa svojim budućim suprugom, Dejvidom. Kako je ispričala, sve se odigralo na jednom parkingu i tada niko nije mogao ni da pretpostavi da će njih dvoje kasnije postati jedan od najskladnijih parova na svetu.

Viktorija Bekam
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dokumentarni serijal iz četiri dela (koji priča sve o jednom od najpoznatijih parova u Velikoj Britaniji) govori između ostalog o njihovoj ranoj vezi i o tome kako su postali jedan od najpoznatijih parova na svetu.

Kako su se upoznali David Bekam i Viktorija Bekam?

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ispostavilo se da je Viktorija odala tajnu koja je sve očarala, ali da li se Dejvidu to svidelo. Reklo bi se ne, jer je godinama insistirao da detalji njihove veze ne treba da budu tema medija.

- Moj menadžer bi rekao: "Pokušaj to da zadržiš u tajnosti" - rekla je Viktorija o svojim prvim danima sa Dejvidom Bekamom.

- Sreli smo se na parkingu, što i nije tako loše kao što zvuči - rekla je ona.

Viktorija Bekam
foto: Marechal Aurore/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dejvid je slušao Viktorijinu priču i smejao se dok se prisećao ove neobične anegdote.

Ta ljubavna priča traje i traje. Dejvid i Viktorija upoznali su se 1997. godine na humanitarnoj fudbalskoj utakmici i bila je to ljubav na prvi pogled.

Samo dve godine kasnije, rođeno je njihovo prvo dete, Bruklin. Godine 1999. venčali su se u zamku izvan Dablina i dobili još troje dece: sinove Romea, Kruza i ćerku Harper.

(Kurir.rs/ Glossy)

Bonus video:

00:21

Bruklin Bekam i Nikola Pelc ulaze u restoran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track