OVO JE SUPRUGA GORDANA KIČIĆA: Prelepa Zorana blistala na gradskom događaju, a sve poglede ukrao PRESKUPI DETALJ na njoj (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

NA OTVARANJU FIREFLY STUDIOS

OVO JE SUPRUGA GORDANA KIČIĆA: Prelepa Zorana blistala na gradskom događaju, a sve poglede ukrao PRESKUPI DETALJ na njoj (FOTO)

Pop kultura -

Sinoć je u Pančevu bilo otvaranje najvećeg kompleksa filmskih studija u regionu, Firefly Studios, koji posluje u okviru kompanije WMG, a ovom događaju prisustvovali su i Gordan Kičić i njegova lepa supruga Zorana.

Oboje su bili veoma elegantni, a dok su pozirali fotografima držali su se za ruke. Glumac je obukao tamnoplavo odelo, a ispod sakoa je nosio prlsuk i svetloplavu košulju.

Gordan Kičić sa suprugom Zoranom na otvaranju FireFly Studios
Gordan Kičić sa suprugom Zoranom na otvaranju FireFly Studiosfoto: Damir Dervišagić

Lepa Zorana se odlučila za vatrenu boju ljubavi - crvenu, te je ponela sako u toj nijansi. Ispod je imala crnu haljinu, a sve je šarmirala svojim zavodljivim osmehom.

Posebnu pažnju je privukla torba kojom je Zorana upotpunila stajling marke Gucci iz linije Tote Cat, a čija je cena oko 1.000 dolara, sudeći po sajtovima koji se bave prodajom brendirane garderobe.

Gordan Kičić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na samom događaju mogli smo da vidimo i brojne druge poznate ličnosti, a među njima su bili i Lazar Ristovski, koji je došao sa svojom novom devojkom Anitom Lazić, Goran Bogdan sa Jovanom Stojiljković, Nina Janović, Anica Dobra i mnogi drugi.

Inače, Gordan i Zorana su dugo u braku, a glumac je ranije otkrio koja je tajna njihovog dugotrajnog odnosa.

najbolje serije sarajeva, Gordan Kičić, Zorana Kičić
foto: Nemanja Nikolić

- Ljubav, poštovanje, razumevanje, to je ključ uspeha dobrog braka - rekao je Kičić, koji sa Zoranom ima dve ćerke - Sofiju i Leu. Kako je jednom prilikom rekao, još nije siguran da li će njih dve naslediti talenat na njega.

- To ćemo još videti - kratko je kazao glumac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

Goran Bregović na otvaranju Firefly studija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track