OTUĐENI MUŽ PROBLEMATIČNE GLUMICE UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM: Dok mu se bivša bori za GOLI ŽIVOT, on ŠETKA novu izabranicu (FOTO)
Foto: WCP,4cnrs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

EVO GDE SU SE UPUTILI

OTUĐENI MUŽ PROBLEMATIČNE GLUMICE UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM: Dok mu se bivša bori za GOLI ŽIVOT, on ŠETKA novu izabranicu (FOTO)

Pop kultura -

Otkako je glumac Din Mekdermot (57) snimljen kako, držeći za ruku svoju navodnu novu devojku Lili Kalo ulazi u zgradu Odeljenja za socijalni rad u Los Anđelesu, internet je poludeo pokušavajući da sazna što više o ovoj vezi. Lili je posebno zanimljiva jer je vezu s njom Mekdermot započeo samo četiri meseca nakon objave o razvodu od Tori Speling (50).

Lili (32) i on snimljeni su pred ustanovom u kojoj Amerikanci obično traže pomoć za preživljavanje kada se nađu u nevolji. Mekdermot je na sebi imao crnu majicu i farmerke. Lili, obučna u maslinasto-zeleni kombinezon, pomagala mu je oko papira koje je ispunjavao. Paru nije smetalo ni čekanje u redu, što je potrajalo, a u kancelariji su se zadržali petnaestak minuta.

Tori Speling, Din Mekdermot
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumac i bivši voditelj, te bivša zvezda rijalitija, trenutno navodno živi u kući s pet spavaćih soba koju deli s još četiri muškarca. Tako tvrdi DailyMail koji se uspeo dokopati fotografija para u poseti socijalnoj radu. Osim držanja za ruke, svi su primetili i da Mekdermot više ne nosi Balensijaginu torbicu oko struka, koja košta 1500 dolara, više od mesečne stanarine u Dolin San Fernando gde on trenutno živi.

Uprkos silnom trudu, niko nije uspeo da iskopa previše informacija o Lili Kalo - studirala je filmsku umetnost, radila kao voditeljka galerije, živela u Njujorku i San Antoniju u Teksasu, a sada živi i radi u Los Anđelesu, kao voditeljka projekata za firmu Conscious Community Global. Firma se, prema njihovom LinkedIn profilu bavi razvojnim programima "za boljitak zajednice i društva". Sudeći prema nekim fotografijama s društvenih mreža tako je i upoznala Dina.

Tori Speling, Din Mekdermot
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

O raspadu braka između njega i Tori Speling, ćerke jednog od bivših najmoćnijih ljudi američke televizije, Arona Spelinga, dugo se šuškalo. Napokon, u junu, on je objavio da se razilaze.

- S velikom tugom i teška srca obaveštavam vas da smo nakon 18 godina zajedništva i petoro prekrasne dece, @torispelling i ja odlučili krenuti svako svojim putem i započeti nova putovanja. - napisao je u objavi - Nastavićemo raditi zajedno kao roditelji, voditi i voleti svoju decu kroz ovo teško razdoblje.

Samo 24 sata kasnije objavu je obrisao, a izvori su tada tvrdili kako su njegove reči potpuno šokirale Speling iako im je brak dugo problematičan.

Tori Speling
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona, koja je rasla mažena i pažena, dobila je sitniš nakon očeve smrti 2006. godine. Producent je ostavio 500 miliona dolara ličnog bogatstva. Tori je dobila samo milion. Njena majka Kendi, koja je upravljala ostavštinom u to je vreme bila u svađi sa ćerkom. Ljutila se zbog Torinog bezumnog trošenja koje očito nikad nije prestalo. Danas su majka i ćerka, barem kako pišu američki tabloidi, u dobrim odnosima. Pomaže li joj finansijski, nije poznato.

Tori Speling
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tori, glumica osrednje karijere, producentkinja, autorka priručnika i njen još manje uspešan supružnik, pokušavali su održavati privid silnog bogatstva i uspeha, no problemi su se gomilali u njihovom domu u Holvud Hilsu. Proživeli su i skandale, preljube, svađe, policijske posete...

U proleće, par se s decom najpre preselio u jeftin motel, a zatim u kamp kućicu. On ih je napustio u junu. Neimenovani izvor Entertainment Tonight u avgustu je rekao da su njene finansijske nevolje ogromne, a razlaz je stvari pogoršao.

Tori Speling
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U isto vreme pisalo se da je Mekdermot užasnut zbog selidbe i uveren kako ona iskorišćava situaciju za privlačenje pažnje. DailyMail je tada pisao kako on smatra da njegova otuđena supruga laže, da je daleko od novčanih problema i sve što radi, radi da bi izazvala simpatije u javnosti.

Tori Speling
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Din smatra da deca ne bi trebala živeti tako kako žive i naravno da je ljutit. Besan je na Tori jer se ona ponaša kao dete, posebno zato što im je prijatelj Džoš Fleg ponudio svoj posed na Bel-Eru na korištenje koliko god im trebalo.

Gde Tori i deca trenutno žive, nije poznato. Ona se nedavno vratila glumi s ciljem da porodicu izvuče iz krize, a skeptici kažu da će morati dugo i teško raditi da bi u tome uspela.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track