ZAVOLEO JE ČIM JE UGLEDAO, ONA PATILA ZA NJEGOVIM NAJBOLJIM DRUGOM: Slavni lepotan se dobro NAMUČIO dok nije osvojio suprugu FOTO
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

ŽIVE U SKLADNOM BRAKU

ZAVOLEO JE ČIM JE UGLEDAO, ONA PATILA ZA NJEGOVIM NAJBOLJIM DRUGOM: Slavni lepotan se dobro NAMUČIO dok nije osvojio suprugu FOTO

Pop kultura -

Glumac Met Dejmon (53) i njegova supruga Lusijana Baroso (47) jedan su od najvoljenijih holivudskih parova, a u javnosti ih često možemo videti samo u srečnom i zaljubljenom izdanju. Tome u prilog ide činjenica da su zajedno od 2003., a upoznali su se dok je Baroso bila zaposlena kao konobarica.

Ipak, njihov brak nije uvek bio idealan, što je jednom prilikom potvrdio i sam glumac, kada je rekao da su u jednom periodu redovno išli na terapije za parove, piše Stil. Iz tog razloga, morao je uzeti pauzu od glume kako bi se mogao fokusirati na obnavljanje braka, ali i provođenje vremena s porodicom.

Met Dejmon, Lusijana Barozo
foto: EPA /CLAUDIO ONORATI

'Ovo će vam možda zvučati izmišljeno, ali je zapravo istina. Morao sam pregovarati sa suprugom o slobodnim danima. Radio sam ne nekim filmovima, a jedini uslov za prekidanje slobodnih dana bio je Krisov poziv’, rekao je medijima na premijeri filma 'Openhajmer'.

Luizijana Baroso, Met Dejmon
foto: Profimedia

Dejmon nije progovorio samo o problemima u braku, već se dotakao i šaljive anegdote s njegovim najboljim prijateljem Benom Aflekom. Ovaj dvojac mnogima je poznat po ulogama u filmu ‘Dobri Vil Hanting’, a Dejmon je priznao kako je njegova supruga prvobitno bila velika Aflekova obožavateljka.

Met Dejmon, Ben Aflek
foto: Printscreen

'Moja žena je, u stvari, bila velika Benova obožavateljka pre nego što smo se upoznali. A njena najbolja prijateljica bila je na mojoj strani. I dalje se smejemo tome’, rekao je.

Uprkos svemu, Dejmon za svoju suprugu ima samo reči hvale, a često kaže kako je medijima nezanimljiv pošto nemaju nikakve skandale i afere.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track