ŠOK OBRT U ODNOSU OMILJENOG SLAVNOG PARA KOJI SE RAZVODI: Sve su šokirali odlukom da se rastaju, a novim potezom su SVE ZBUNILI
Foto: Ciao Pix / SplashNews.com / Splash / Profimedia

PROVELI DIVNO VEČE

ŠOK OBRT U ODNOSU OMILJENOG SLAVNOG PARA KOJI SE RAZVODI: Sve su šokirali odlukom da se rastaju, a novim potezom su SVE ZBUNILI

Pop kultura -

Glumac Hju Džekman nedavno je objavio da se rastaje od supruge Debore Li Furnes, a mnogi su se sada ponadali da do toga neće doći jer je par viđen na zajedničkoj večeri.

Povod je bio Džekmanov 55. rođendan koji su zajedno proslavili u popularnom Polo Baru u Njujorku.

''Izgledali su jako srećno. Čini se da je to bio dobar rođendan'', rekao je izvor za Page Six. Portparol para uskoro je te informacije i potvrdio.

''Da, istina je. To je bilo divno veče.''

Izvor je još rekao da su im se pridružila njihova deca, Oskar i Ava, kao i nekoliko bliskih prijatelja.

No, čini se da se porodica okupila samo kako bi glumcu ulepšali rođendan nakon što su odlučili da se on i Debora rastanu nakon 27 godina braka.

Debora Li Furnes, Hju Džekman
foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Nedavno je sve prokomentarisao i jedan od vodećih i upućenijih ljudi u australijskom šoubiznisu, novinar Piter Ford, koji je osudio glasine koje kruže o toj temi. U razgovoru za "6PR Breakfast with Millsy and Karl" odbacio je lude teorije koje kruže o razlazu para i podelio svoje mišljenje o jednom od tužnih razloga zbog kojih su se razišli.

Hju Džekman, Debora Li Furnes
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Dvadeset sedam godina braka u šoubiznis svetu, to je dugo vreme, to je kao 186 godina u uslovima stvarnih ljudi. Tako nešto za par u pedesetim i šezdesetim nije ništa neobično, kada im se deca osamostale, shvate da ih više ništa ne povezuje i odluče da odu svako svojim putem. Neke od stvari koje sam pročitao tokom vikenda jednostavno su preglupe. Stalno čitam tu priču u kojoj je neko rekao da su počeli da se pojavljuju problemi jer Debora Li nije bila na probama za 'The Music Man'. Zašto bi bila? Ona ne glumi u njemu!" izjavio je Piter.

U njih ispočetka niko nije verovao jer je Debora starija 13 godina, ali s vremenom su dokazali da njihova ljubav ne poznaje takve granice.

No, čini se da je sada i toj ljubavi došao kraj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track