NOVI DETALJI O POSLEDNJOJ SEZONI SERIJE "FEAR THE WALKING DEAD": Sledi niz obrta, povratak omiljenog lika i otkrivanje tajni
Foto: Profimedia

ne propustite

NOVI DETALJI O POSLEDNJOJ SEZONI SERIJE "FEAR THE WALKING DEAD": Sledi niz obrta, povratak omiljenog lika i otkrivanje tajni

Pop kultura -

Popularna serija Fear The Walking Dead dobija svoje razrešenje i finale ovog meseca. Premijerno je prikazana u avgustu 2015. i od tada, gledaoci su imali priliku da odgledaju više od 100 epizoda.

Drugi deo osme sezone ove sage, biće prikazivan ponedeljkom, a prvu epizodu finala moći ćemo da gledamo već 23. oktobra, kada je i svetska premijera. (u 22:00h po srednje-evropskom vremenu).

Šta nas čeka u finalu?

Okružen mrtvima, serija Okružen mrtvima
foto: AMC promo

Šrajk (Maja Ešet) više nema toliki uticaj, a Medison (Kim Dikens) nastavlja svoju misiju, a to je da PADRE, misteriozno ostrvo, učini sigurnim utočištem kakvo je trebalo da bude stari Stadium.

Međutim, pričajući o PADRE-u na radiju, Medison uspeva da privuče ne baš toliko željenu i očekivanu pažnju okoline. Ona dovodi u opasnost PADRE, postavljajući pitanje- Da li naši heroji uopšte zaslužuju da sačuvaju svoje sigurno utočište?

Spašavanje PADRE-a neće biti najveći izazov za preživele. Oni će biti primorani da biraju između dobrote ili prokletstva…

Okružen mrtvima, serija Okružen mrtvima
foto: AMC promo

Glumačku postavu ove sezone Fear the Walking Dead-a čine - Leni Džejms, Kim Dikens, Kolman Domingo, Danaj Garsija, Ostin Amelio, Kristin Evanđelista, Karen Dejvid, Džena Elfman i Ruben Blejds, izvršni producent je Skot M. Gimpl, a predvode ga Endrju Čemblis i Ian Goldberg, Robert Kirkma, Gejl En Herd, Greg Nikoter, Majkl Satrazemis i Dejvid Alpert. Producent serije je AMC Studios.

Žrtva koje otvara nova vrata

U četvrtoj sezoni, Medison je napravila najveću žrtvu zaključavši se u Dell Diamond kako bi spasila Alisiju, i ostale prijatelje, Viktora Stranda i Lusijana. U tom trenutku gledaoci su se pozdravili sa likom Medison, verujući da je mrtva. Međutim, Medison se vraća kao preživela u sedmoj sezoni.

Okružen mrtvima, serija Okružen mrtvima
foto: AMC promo

Pridružuje se misterioznoj zajednici PADRE, kidnapujući decu od njihovih roditelja i preseljavajući ih u PADRE zajednicu sa željom da im obezbedi bolje živote. Ubrzo upoznaje Morgan Džons i dobija informacije o sudbini svoje dece. Pridružuje se Morganovoj grupi i posvećuje se ispravljanju svojih grešaka i uklanjanju PADRE-a.

Povratak Dikensove bio je izvestan, a veliki broj fanova dočekao je ovu vest sa oduševljenjem i uzbuđenjem.

Finale serije - neočekivani obrt

serija Okružen mrtvima
foto: AMC promo

U poslednjem delu serije, Medison će se susreti sa velikim izazovima. Njena misija, a to je izgradnja PADRE-a kao sigurnog utočišta kakvo je trebalo da bude stari Stadium, se nastavlja. Ali pred toga, Troj Oto se vraća u igru (za koga se mislilo da je mrtav nakon što ga je Medison udarila čekićem u glavu).

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track