SLAVNA GLUMICA HOSPITALIZOVANA PRED SAM POROĐAJ: "Mnoge mame ignorišu ove ZNAKOVE UPOZORENJA, a evo koje sam SIMPTOME imala"
Foto: Instagram/kramergirl

ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG INFEKCIJE BUBREGA

SLAVNA GLUMICA HOSPITALIZOVANA PRED SAM POROĐAJ: "Mnoge mame ignorišu ove ZNAKOVE UPOZORENJA, a evo koje sam SIMPTOME imala"

Pop kultura -

Zvezda ‘One Tree Hilla‘, Jana Krejmer, otkrila je da je bila hospitalizovana zbog infekcije bubrega dok je bila na odmoru sa svojim verenikom Alanom Raselom, i to tik pre rođenja njihovog deteta.

- Naš odmor nije prošao kako smo planirali, ali neke smo lekcije naučili. Prvo i najvažnije, beba je dobro - napisala je zvezda serije “One Tree Hill” ove nedelje uz nekoliko fotografija iz bolnice koje je podelila s pratiocima na Instagramu.

Krejmer je otkrila da je bila hospitalizovana zbog "bakterijske infekcije koja se proširila i na bubrege". Dvodnevna hospitalizacija usledila je nakon što se poznata glumica i pevačica požalila na bolove u leđima koje je osećala nedeljama, piše Page Six.

- Lekcija broj jedan... nemojte samo negirati bol, jer može biti ozbiljnije nego što mislite - napisala je, dodavši da mame često ignorišu znakove upozorenja vezane za svoje telo jer "zadnje što im je na pameti je briga o sebi".

- Kada sam pre nedelju dana objavila kako me bole leđa, pripisala sam to trudnoći i nisam rekla doktorima jer je bol u leđima uobičajena pojava - prepričala je. Međutim, bol koju je 39-godišnja Krejmer osetila eskalirala je kada su ona i Rasel otputovali na Floridu kako bi proslavili nadolazeće rođenje svoje bebe.

Nadalje, istakla je kako nije više mogla podneti bol, a s vremenom joj je postajalo sve mučnije. Uprkos hospitalizaciji, Krejmer je izjavila da su ona i njen mališan dobro. Takođe, pohvalila je svog verenika koji joj je pružao podršku i bio uz nju tokom teških trenutaka u bolnici.

- Sve pohvale mom mužu kog sam molila da ode da spava u prekrasnom hotelu koji je dobio za nas, ali je umesto toga spavao na stolici na razvlačenje, u bolnici, pored mene - dodala je Krejmer.

- Pronađite muškarca zbog kog se nećete osećati loše ili vas neće ostaviti po strani kada se ne osećate dobro - zaključila je.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track