PREMINULA SLAVNA MANEKENKA: Bila u spotovima poznatih zvezda, zabavljala se sa fudbalerima, a njen menadžer potvrdio strašnu vest
Foto: Instagram/tabbybrown

tUGA

PREMINULA SLAVNA MANEKENKA: Bila u spotovima poznatih zvezda, zabavljala se sa fudbalerima, a njen menadžer potvrdio strašnu vest

Pop kultura -

Poznati model i manekenka Tobi Braun umrla je u 38. godini. Živela je u Južnom Londonu. Pojavljivala se u reklamama i TV emisijama. Sarađivala sa poznatim muzičarima, a pratile su se i njene veze sa fudbalerima. Uzrok smrti još nije poznat.

Model Tobi Braun sarađivala je sa brendovima Canon, Virgin Atlantic, AXE i Lynx, učestvovala je u TV emisiji na kanalu Channel 5, "The Bachelor". Možete je videti i u spotovima koje su snimili poznati reperi Snup Dog, Dizi Raskal, B.O.B.

Njen bivši menadžer potvrdio je tužnu vest za The Sun. Pre samo šest nedelja Tobi Braun pojavila se na snimku na Instagramu, bila je veoma raspoložena. Ovako izgleda njena poslednja fotografija objavljena na ovoj mreži u februaru 2022.

Brojni prijatelji i fanovi šokirani vešću, objavljuju poruke o Tobi Braun: "Počivaj u miru, lepotice. Moje iskreno saučešće porodici i prijateljima", "Srce mi je slomljeno".

Tobi Braun bila je 2016. u vezi sa zvezdom Čelsija Rahimom Sterlingom, zabavljala se sedam meseci tokom 2011. sa italijanskim fudbalerom Mariom Balotelijem kog je srela u noćnom klubu. Postali su prijetalji na Fejsbuku pa otišli na sastanak, ona je o toj vezi rekla sledeće:

- Stvarno sam se zaljubila u Maria iako sam smatrala da to nije dobro. Rekao mi je da želi da se skrasimo i imamo porodicu, onda sam saznala da ima dete sa bivšom, stalno su se vrtele priče o tome kako se provodi sa drugim ženama i poruke tipa "ona je samo prijateljica". Raskinula sam tu vezu... Mario nije mogao da veruje, mislio je da može da me nagovori da mu se vratim - piše Daily mail.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:41

TERORISTI SE MASKIRALI U POLICIJU, GOVORILI LJUDIMA DA BEŽE U POLJA, A TAMO...Turistički vodič o HORORU na festivalu smrt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja