VENSAN KASEL PRVI PUT U JAVNOSTI SA 30 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM! Nova devojka preslikana njegova BIVŠA: Kao da su bliznakinje!
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

foto

VENSAN KASEL PRVI PUT U JAVNOSTI SA 30 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM! Nova devojka preslikana njegova BIVŠA: Kao da su bliznakinje!

Pop kultura -

Nekada sa Tinom Kunaki, a sada sa Narom Batisti. Čuveni francuski glumac Vensan Kasel (56) uživao je juče na plaži u Riju de Žaneiru, gde živi godinama, sa novom devojkom Norom Baptisti, koju svi porede sa njegovom bivšom suprugom Tinom Kunaki. Ovo je njegov prvo pojavljivanje sa novom partnerkom, ukoliko doživite deža vi, nećemo vas kriviti.

Isto mesto, više nego slične slike, devojke koje liče kao bliznakinje i Vensan Kasel. To je zaključak nakon poređenja slika francuskog glumca sa bivšom i sadašnjom partnerkom.

Nara Batisti
Nara Batistifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Veza Vensana Kasela sa Norom Baptisti je njegova prva romansa nakon raskida sa Tinom Kunaki, u julu ove godine. Bivši par bio je u braku od 2018. i ima ćerku Amazoniju. Izgledalo je kao da će ljubav dugo trajati, Tina je pored Francuza bila često nasmejana baš kao sada Nora.

I on je pored Tine Kunaki imao ovako širok osmeh kakav mu sada izmamljuje nova ljubav.

Mnogo je sličnosti između Tine i Nare (27) koja je godinu dana starija od bivše glumčeve supruge, a 29 godina mlađa od Vensana. Čim se saznalo za vezu slavnog glumca, primetilo se koliko ove devojke liče. Kasel očigledno naginje veoma mlađim partnerkama i ima jasno definisan tip žene. To što se zabavlja sa "kopijom" svoje nekadašnje ljubavi neki tumače i kao potencijalni znak da možda nije preboleo Tinu.

Tina i Nara čak imaju i isti ukus kada je reč o kupaćim kostimima, ukratko- ništa nez tanga detalja.

Tina Kunaki sa Vensanom Kaselom
Tina Kunaki sa Vensanom Kaselomfoto: Profimedia

Tina Kunaki se u poslednje vreme viđa vidno neraspoložena u javnosti što mnogi tumače sa njenim raskidom i novom vezom Vensana Kasela, mada ona nije komentarisala ta dešavanja.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track