PREKO NOĆI POSTALA PRAVA BOMBA! Slavna pevačica kuburila sa kilogramima, a sada slikama iznenadila sve: Struk i noge za nevericu!
Foto: Profimedia

foto

PREKO NOĆI POSTALA PRAVA BOMBA! Slavna pevačica kuburila sa kilogramima, a sada slikama iznenadila sve: Struk i noge za nevericu!

Pop kultura -

Slavna pevačica Kristina Agilera pojavila se juče na snimanju emisije Džimija Kimela u Los Anđelesu. Ispred televizijskog studija fotografisana je i danas. Slike su začudile sve, muzička zvezda koja se godinama bori sa oscilacijama u kilaži, bukvalno se prepolovila. Vitke noge, tanak struk, izgleda kao na početku karijere.

Kristina Agilera pojavila se u emisiji čuvenog voditelja nakon što su je prošle nedelje pojedini fanovi kritikovali što je snimila duet sa Latom. Ta numera je reklama za aplikaciju za dostavu hrane Just Eat i obožavaoci kažu da je daleko ispod njenog nivoa. Bilo je i pozitivnih komentara, izazvanih njenim raskošnim glasom.

Kristina Agilera
foto: RB / INSTAR Images / Profimedia

Pevačica Kristina Agilera je ranije otvoreno pričala o svojoj borbi sa kilogramima. Bilo je perioda kada bi se vratila na staru kilažu, pa bi onda usledio novi skok.

Transformacije izgleda ove mame dvoje dece bile su izazavne i trudnoćama i sve je to više nego razumljivo.

Dijeta Kristine Agilere

Kristina se nakon prvog porođaja ugojila 15 kilograma, smršala je pa se nakon razvoda 2010. ponovo borila sa gojaznošću.

Novu liniju Kristina Agilera predstavila je na Njujorškoj nedelji mode pre dva meseca, ali je sada još mršavija. Nakon pojavljivanja u Velikoj jabuci saznalo se da je za tri meseca smršala 22 kilograma. Dnevno bi unosila 1.600 kalorija.

Pevačica je držala duginu dijetu koja podrazumeva da se po danima jede hranu određene boije: crvena, žuta, narančasta, zelena, bela. Reč je o namirnicima sa protiupalnim dejstvima bogatim antioksidantima.

Kristina Agilera
foto: RB / INSTAR Images / Profimedia

Primera radi, tokom narandžastog dana mogla je da jede vožće ili povrće u toj boji- bundevu, šargarepu, dok bi tokom zelenog dana konzumirala kelj, brokoli, kupus, spanać...

Pevačica trenira i jogu, boks, ide na treninge snage i radi kardio vežbe, piše hellomagazine.com.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:33

OD KRETEN DIJETE KILOGRAMI SAMI NESTAJU! Voislav Ilić otkrio kako da lako smršate, bez TRENIRANJA I ZDRAVE ISHRANE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track