HRVATSKA GLUMICA GODINAMA ŽIVELA U AMERICI I SAD DONELA ODLUKU: Odlučila da promeni ŽIVOT IZ KORENA! "To uvek traje duže" (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

RODILA U 42. GODINI

HRVATSKA GLUMICA GODINAMA ŽIVELA U AMERICI I SAD DONELA ODLUKU: Odlučila da promeni ŽIVOT IZ KORENA! "To uvek traje duže" (FOTO)

Pop kultura -

Hrvatska glumica Leona Paraminska, koja je stekla najveću popularnost u serijama „Budva na pjenu od mora” i „Senke na Balkanu” porodično gnezdo svila je u Americi, tačnije Kaliforniji.

Ipak, nakon osam godina provedenih u inostranstvu glumica je odlučila je da se sa suprugom Tinom Komljenovićem i neodoljivom ćerkicom Liv vrati u Hrvatsku. Ona je sada otkrila da još uvek ne gleda nekretnine u Hrvatskoj, ali da su doneli definitivnu odluku da se vrate u domovinu.

Planiramo da se vratimo, ali ne znam tačno kada, to uvek traje duže nego što mislimo. Traženje nekretnine će biti zadnji korak nakon što sve drugo obavimo - otkrila je glumica za Story.hr.

Inače, Leona se porodila pre dve godine u 42, godini i na svet donela devojčicu, koju je dugo priželjkivala. Kako se pisalo, porodila se u istoj bolnici gde se porodila i Megan Markl.

- Koliko sam se mučila da ostanem u drugom stanju, toliko mi je trudnoća lepa i laka. Termin je 26. avgust, ali mislim da će beba doći nešto pre mog rođendana, koji je 22. avgusta. Sigurno su mi bili potrebni svi ti hormoni koje trudnoća donosi, a i taj mir, tako da je za mene ovo zaista blaženo stanje - rekla je ona tada za "Hello".

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track