DŽEJ LO U NAJBEZOBRAZNIJIM GAĆICAMA IKADA: Svetska diva ODUVALA Instagram! Gazi petu deceniju i izgleda kao MILIJARDU DOLARA FOTO
Foto: Courtesy of Intimissimi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

BAŠ IZAZOVNO

DŽEJ LO U NAJBEZOBRAZNIJIM GAĆICAMA IKADA: Svetska diva ODUVALA Instagram! Gazi petu deceniju i izgleda kao MILIJARDU DOLARA FOTO

Pop kultura -

Dženifer Lopez važi za jednu od najzgodnijih i najseksepilnijih žena u svetu šoubiznisa. Godine joj, pritom, ništa ne mogu! Ona stari baš kao vino - što je starija, to bolje izgleda, pa i u 54. godini može da stane na crtu mnogo mlađim koleginicama.

Latino diva već godinama je zaštitno lice italijanskog brenda "Intimissimi", a nedavno je zablistala u njihovoj kampanji za novu kolekciju zavodljivog donjeg veša.

Džej Lo je pozirala u niz erotičnih, senzualnih kombinacija, pokazavši svu svoju ženstvenost i čari, a fotografije su zaista malo remek-delo.

Pevačica je isprobala seksi spavaćicu od crnog, providnog tila, providni bodi u smaragnodzelenoj boji, te komplet grudnjaka i gaćica u istoj nijansi, svilenu pidžamu, čipkasti grudnjak i još mnogo toga, ali su posebno zavodljive fotografije na kojima pozira u kompletu od satena boje šampanjca. Upravo te je i podelila na svom Instagramu, izazvavši more komplimenata i lepih reakcija.

Proslavljena 54-godišnjakinja fotkala se u delikatnim gaćicama, grudnjaku i halterima koji su ukrašeni čipkom i svetlucavim cirkonima, a posebno su "zapaljive" gaćice koje nosi - prilično su minijaturne, imaju prozirne delove i jedva da pokrivaju intimnu zonu. No, Dženifer nikada nije nedostajalo samopouzdanja!

Dženifer Lopez
foto: Courtesy of Intimissimi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Nema druge žene kao što si ti - taj stav, taj osmeh, to telo...", "Zna li Ben Aflek kakav je srećnik?", "Jednostavno savršena", "Zaista izgleda prelepo i veš je divan", "Izgleda neverovatno za svoje godine, dokazano milioniti put", samo su neki od komenatara na Instagramu.

Podsetimo, poslednjih godina Dženifer naporno radi na održavanju dobre kondicije i fit figure, te trenira i nekoliko puta nedeljno, a po potrebi praktikuje i strog režim ishrane, odnosno izbacivanje ugljenih hidrata.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track