SMUCALA SE S 5 DECE PO JEFTINIM HOTELIMA, A SAD JOJ SPECIJALCI EVAKUISALI KUĆU: Njen komšija u rukama imao pušku i držao taoca!
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

FOTO

SMUCALA SE S 5 DECE PO JEFTINIM HOTELIMA, A SAD JOJ SPECIJALCI EVAKUISALI KUĆU: Njen komšija u rukama imao pušku i držao taoca!

Pop kultura -

Iznajmljena kuća Tori Speling (50) evakuisana je nakon što je uhapšen njen komšija, koji je imao pušku AR-15 i držao taoca.

Izbezumljena zvezda filma 'Beverli Hils, 90210' viđena je u sredu popodne u Los Anđelesu usred haosa koji ju je okruživao, a koji je navodno uključivao i napadača koji se zabarikadirao unutar kuće.

Tori Speling
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako njegov identitet još nije objavljen, viđen je u beloj majici, plavim košarkaškim pantalonama i tenisicama dok su ga u lisicama odvodili pripadnici specijalne policije, prenosi Page Six.

Tori i druge uznemirene komšije okupile su se na ulici, a nije poznato da li je neko ili njena deca bili sa njom.

Inače, Speling poslednjih meseci doživljava bračne, finansijske i zdravstvene probleme. Njen suprug Din Mekdermot (56), sa kojim je bila u vezi 18 godina, a u braku 17 godina, objavio je da se rastaju u junu.

Tori Speling
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Sa velikom tugom i teškim srcem, nakon 18 godina zajedno i petoro neverovatne dece, Tori i ja smo odlučili da idemo svojim putem i započnemo novo sopstveno putovanje - napisao je Din u objavi na društvenim mrežama tada .

Kako su strani mediji ranije preneli, Speling i njeno petoro dece su potom proveli nedelje živeći u motelu za 100 dolara po noći nakon što su saznali da je njihov dom za iznajmljivanje bio zaražen "ekstremnom" buđom. Nakon toga, glumica i deca su neko vreme ostali u prikolici, koja je navodno „uništila” Mekdermota.

U avgustu je provela nekoliko dana u bolnici u Los Anđelesu ne otkrivajući detalje o svojoj bolesti i stanju. Kada je izašla, glumica je viđena sa borama na licu i kako sedi u invalidskim kolicima. Čak i na fotografijama, očigledno je bila uznemirena i tada joj je bila potrebna pomoć da izađe iz kolica.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track