LAŽNI HIRURG UNAKAZIO JOJ ANĐEOSKO LICE: Bivša supruga kralja roka danas NE LIČI NA SEBE! "Ovog puta je preterala" (FOTO)
Foto: Profimedia

smrznuto bez ijedne bore

LAŽNI HIRURG UNAKAZIO JOJ ANĐEOSKO LICE: Bivša supruga kralja roka danas NE LIČI NA SEBE! "Ovog puta je preterala" (FOTO)

Pop kultura -

Prisila Prisli (78) viđena je na premijeri biografske drame 'Prisila' u Los Anđelesu, a mnoge je iznenadiilo kako danas izgleda nekadašnja lepotica i bivša supruga kralja roka, Elvisa Prislija.

Iako nikad nije skrivala estetske korekcije kojima se podvrgla kroz godine, čini se da je ovog puta preterala s botoksom. Naime, obožavatelji su primetili da joj na poslednjim fotografijama lice izgleda potpuno smrznuto, bez ijedne bore.

Prisila Prisli
foto: Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznato je i da je Prisila, poput mnogih slavnih osoba, bila žrtva argentinskog prevaranta Serana, piše Stil. Pod lažnim zvanjem hirurga, Serano je svojim pacijentkinjama umesto botoksa, ubrizgavao industrijski silikon za podmazivanje automobila. Silikon je kod žrtava uzrokovao pojavu kvržica, ožiljaka i paralize. Uz nju, prevareni su i Majkl Daglas, Donatela Versaće, Kortni Lav i mnogi drugi.

Elvis Prisli, Glumica, Plastična, Botoks, Kritike, Prisila Prisli, Bivša Supruga, Veštački
foto: Youtube Printscreen

Podsetimo, Elvis i Prisila upoznali su se u Nemačkoj 1959. Elvis je bio tamo u vojsci. Prisilini roditelji bili su zabrinuti zbog njihovog druženja jer je Elvis bio 10 godina stariji. Godine 1972. razveli su se, a ona je nakon razvoda postala glumica i preduzetnica. Nikada se više nije udala, ali je imala dugu vezu s filmskim producentom Markom Garibaldijem (68), s kojim je dobila sina Navaronea (36).

Prisila Prisli, Elvis Prisli
foto: Profimedia

Elvisova jedina ćerka Lisa Mari preminula je u januaru ove godine od komplikacija izazvanih opstrukcijom tankog creva. Imala je 54 godine.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track