GRUDI SAKRILA RUKAMA, DOK JOJ ČARŠAV PREKRIO SAMO ZADNJICU: Slavna lepotica novom fotkom IZLUDELA muškarce! "Radim iz kreveta"
Foto: TikTok/emrata

kraljica golotinje

GRUDI SAKRILA RUKAMA, DOK JOJ ČARŠAV PREKRIO SAMO ZADNJICU: Slavna lepotica novom fotkom IZLUDELA muškarce! "Radim iz kreveta"

Pop kultura -

Slavna manekenka i glumica Emili Ratajkovski prijatno je iznenadila svoje obožavatelje objavivši fotografije iz kreveta na kojima je potpuno naga. Zgodna manekenka valjala se u posteljini i zavodljivo pozirala, a u opisu fotografija koje je podelila na svom Instagram profilu jednostavno je napisala: "Rad iz kreveta."

32-godišnja lepotica nalazi se u Njujorku, a mnogi su primetili njenu prirodnu lepotu. Na nekim fotografijama pozira u nesređenom krevetu u kratkoj majici i zelenoj trenerci koja joj je bila spuštena do kukova, a u prvom su planu njeni impresivni trbušni mišići.

Na jednoj od golišavih fotografija Emili je legla na leđa i povukla posteljinu preko donje polovine tela, dok je grudi prekrila rukama.

Ove seksi fotografije usledile su nakon brojnih dejtova na kojima je lepotica uživala nakon razvoda od bivšeg supruga Sebastijana Bera Meklarda. Njih dvoje su se rastali prošle godine nakon četiri godine braka, a imaju sina, 2-godišnjeg Silvestera Apola.

Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

U jednom iskrenom videu objavljenom na TikToku priznala je da je ‘izlazila sa svakim ko je hteo da je odvede na večeru‘ nakon što je ponovo solo. Tako su je nakon razvoda mediji povezivali s Oraziom Rispom, Harijem Stajlsom, Erikom Andreom, Pitom Dejvidsonom i Džekom Grerom. Nedavno je bila povezivana i s glumcem Džastinom Teruksom, nakon što je viđen u njenom komšiluku nedugo nakon što su se zajedno pojavili na US Openu.

Emili Ratajkovski
foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, dok se Emili ponosno hvali svojom impresivnom figurom na internetu, njeni obožavatelji teoretišu skriva li slavna lepotica veliku tajnu o svom telu. Naime, neki smatraju da su uočili tragove plastičnih operacija na nedavno objavljenim fotografijama poznate manekenke te smatraju da je poradila na stomaku. Ona se o tome još nije oglasila.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja