"MISLILA SAM DA PRSTEN NIŠTA NEĆE PROMENITI" Jelena Gavrilović progovorila o VERIDBI: "Žalila sam se na društvenim mrežama"
Foto: Printscreen

NOVI STEPENIK U VEZI

"MISLILA SAM DA PRSTEN NIŠTA NEĆE PROMENITI" Jelena Gavrilović progovorila o VERIDBI: "Žalila sam se na društvenim mrežama"

Pop kultura -

Glumica Jelena Gavrilović uživala je sinoć na koncertu Džibonija u Beogradskoj areni, a osim što je otkrila omiljenu pesmu ovog izvođača, prvi put je javno govorila o svojoj veridbi koja se nedavno dogodila.

Jelena Gavrilović
foto: Instagram

- Obožavam Džibonija. Mislim da će ovaj koncert biti spektakularan, kao i prethodni. Gorele su društvene mreže. "Ti nisi više moja bol" mi je omiljena, ali sve njegove pesme su fantazija. Lepo je kad imaš priliku da se izmestiš iz svog života, ovo su retki trenuci, kada kažem da sam došla kao publika. Za to živimo. Mislila sam da moja veridba neće ništa promeniti, pa sam se žalila na društvenim mrežama kao da vidim šta je drugačije. Zapravo to je jedan lep osećaj pripadnosti koji svaka žena zaslužuje da doživi - rekla je ona, pa otkrila da nije očekivala veridbu, iako je u dugoj i stabilnoj vezi.

Jelena Gavrilović
foto: Printscreen

- Veridba je izgledala baš onako kako treba i bila je u pravo vreme. Nisam očekivala da će me tada veriti, ali normalno kada ste u dugoj, stabilnoj vezi da je to sledeći korak. Baš je lepo, ne treba skrivati takve stvari - zaključila je glumica.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:09

Jelena Gavrilović na Belgrade River Festu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track