"DOSLOVNO ĆU NESTATI" Slavna holivudska glumica donela ŠOK ODLUKU, pa otkrila šta namerava da uradi: "Više me nikad nećete videti"
Foto: Profimedia

želi da se povuče

"DOSLOVNO ĆU NESTATI" Slavna holivudska glumica donela ŠOK ODLUKU, pa otkrila šta namerava da uradi: "Više me nikad nećete videti"

Pop kultura -

Glumica Gvinet Paltrou (51) u nedavnom intervjuu za Bustle je najavila povlačenje iz sveta glume i time šokirala obožavatelje širom sveta.

'Doslovno ću nestati iz javnog života. Niko me više nikada neće videti', rekla je.

Nagrađivana Oskarovka proslavila se ulogama u filmovima 'Shakespeare in Love', 'Proof' i 'Emma', a mnogi je znaju i po ulozi Peper Pots u serijalima Iron Mana. Ipak, Paltrou se sada odlučila posvetiti svom lajfstajl brendu Goop, koji se fokusira na stvaranje proizvoda vezanih za negu, lepotu, velnes i domaćinstvo.

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Tako je već nekoliko puta iznenadila javnost bizarnim proizvodima poput sveće s mirisom njene vagine i lampom od hleba, za koje tvrdi da uspešno prodaju. Ipak, priznaje da joj porodični život utiče na kreativnost koja joj je potrebna za uspešno poslovanje.

Gvinet Paltrou, sveće
foto: EPA, Shutterstock

'U fazi sam u kojoj se osećam kao da su stvari još haotičnije jer sam jako zauzeta. Moj sin i posinak su obojica u srednjoj školi, a ponekad se osećam kao da je školovanje samo po sebi posao s punim radnim vremenom', priznala je. Inače, s bivšim suprugom Kris Martinom ima ćerku Epl (19) i sina Mozesa (17), a poslednje četiri godine je u braku s rediteljem Bredom Felkuhom.

Gvinet Paltrou
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Paltrou je nedavno fotografisana na ulicama Los Anđelesa kako odlazi na večeru u restoran, a ono što je mnoge iznenadilo je izgled njenog lica. Glumica se pojavila bez trunke šminke, a pokazala je i sedi izrastak na kosi, što je svakako drugačije izdanje od onog u kakvom smo je navikli videti.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track