DOK NJEN BIVŠI ZGRAŽAVA JAVNOST, ONA DOMINIRA BRUTALNOM FIGUROM: Cela plaža HIPNOTISANO je gledala njene VRELE OBLINE FOTO
Foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ne zna šta propušta

DOK NJEN BIVŠI ZGRAŽAVA JAVNOST, ONA DOMINIRA BRUTALNOM FIGUROM: Cela plaža HIPNOTISANO je gledala njene VRELE OBLINE FOTO

Pop kultura -

Čeni Džons pokazala je bujne obline na plaži u Majamiju, gde se zabavljala u društvu prijateljica.

I dok kontroverzni američki reper Kanje Vest izaziva zgražavanje i čuđenje svojim ponašanjem, zajedno sa svojom novom suprugom Bjankom Ćensori, njegova bivša devojka izaziva nešto drugačije reakcije javnosti.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

26-godišnja Čeni Džons pokazala je Kanjeu Vestu šta propušta dok se sunčala na plaži u Majamiju i pogledima izložila svoje bujne obline u zlatnom bikiniju.Tamo su joj se pridružile i prijateljice, među kojima je bila slavna influenserka Alijana Mavlu, a paparaci su ih snimili kako se zabavljaju bez muškog društva.

Čeni Džons
foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čeni je s Kanjeom raskinula u junu prošle godine i otad je prema pisanju stranih medija sama. Bivši par je prvi put bio snimljen u januaru 2022. godine, kada je on još bio u vezi s manekenkom Džulijom Foks, i ubrzo su postali više od običnih prijatelja.

Tokom svoje veze puno su putovali, posetili su Japan, a on joj je poklonio i limitirano izdanje torbe Hermès vredne 275 hiljada dolara. Međutim, nije im bilo suđeno i odlučili su prekinuti nakon što je njihova romansa jednostavno propala i ljubav se ugasila.

Čeni Džons
foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje je nedugo nakon toga započeo vezu s Bjankom Ćensori, a glasine o romansi između njih dvoje prvi put su počele kružiti u januaru 2023., kada su uočeni kako uživaju na dejtu u hotelu Waldorf Astoria na Beverli Hilsu.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon toga je otkriveno da su se venčali na intimnoj ceremoniji, samo nekoliko nedelja nakon što se razveo od Kim Kardašijan. Par je u poslednje vreme proveo dosta vremena u Italiji, gde su izazvali pometnju svojim nepristojnim odevnim kombinacijama i ponašanjem, koji su Italijane i poprilično naljutili.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track