BRITNI OTKRILA ZAŠTO JE PRISTALA NA OČEVO ZAROBLJENIŠTVO: "Igrala sam samo po pravilima, a samo sam se za jednu stvar MOLILA"
Foto: Profimedia, EPA

SVE JE ČINILA ZBOG SINOVA

BRITNI OTKRILA ZAŠTO JE PRISTALA NA OČEVO ZAROBLJENIŠTVO: "Igrala sam samo po pravilima, a samo sam se za jednu stvar MOLILA"

Pop kultura -

Britni Spirs (41) priznala je kako se složila s idejom da njen otac Džejmi Spirs (71) ima potpuno starateljstvo i kontrolu nad njom. U memoarima koje piše otkrila je i razlog, prenosi CBS News.

- Učinila sam to za svoju decu - priznala je pop zvezda memoarima 'The Woman in Me' koji izlaze u utorak.

Pevačica s bivšim suprugom Kevinom Federlajnom (45) ima dvoje dece Džejdena i Šona Prestona. Ona je 2007., nakon razvoda i psihičkih problema, izgubila starateljstvo nad njima. Godinu kasnije, kalifornijski sudija vratio joj je starateljstvo, a njen otac je preuzeo kontrolu nad njenim ličnim životom i finansijama.

Rođendan, Sinovi, žurka, Britni Spirs
foto: Kurir Štampano

- Igrala sam po pravilima pa sam ponovo bila sa svojim sinovima - piše Britni u svojim memoarima.

Starateljstvo koje je njen otac imao nad njome uključivalo je kontrolu njene ishrane, karijere pa čak i odluke hoće li pevačica ponovo rađati. Kaže kako nije smela ni kafu popiti.

Britni Spirs, Džejmi Spirs
foto: Profimedia

- Iako sam molila da sud imenuje bilo koga drugog, mislim, bilo ko s ulice bi bio bolji - moj otac je dobio posao - napisala je, misleći na starateljstvo koje je otac imao.

Pop zvezdu je sudija pre dve godine 'oslobodio' konzervatorstva, a sve pod uticajem planetarnog pokreta #FreeBritney kojeg su pokrenuli njeni obožavatelji.

Britni Spirs
foto: Profimedia

- Sloboda znači biti šašav, luckast i zabavan na društvenim mrežama. Sloboda znači biti u mogućnosti da praviš greške i iz njih naučiš lekciju. Sloboda znači da ne moram nastupati ni za koga na pozornici ili izvan nje. Sloboda znači da mogu biti prekrasno nesavršena kao i svi drugi. I sloboda znači sposobnost i pravo da tražim vlastitu sreću na svoj način i pod mojim uslovima - napisala je Britni koja sad ne krije svoju sreću.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Spirs u svojim memoarima poziva sve novopečene mame da brinu o mentalnom zdravlju. Pevačica je rođenjem sinova započela borbu s postporođajnom depresijom.

- Nažalost, tad se nije vodio isti razgovor o mentalnom zdravlju kao danas. Nadam se da će sve novopečene majke koje ovo čitaju, a imaju teške dane, rano dobiti pomoć. Jer ja sad znam da sam pokazivala gotovo sve simptome perinatalne depresije: tugu, teskobu, umor - poručila je.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track