POTPUNO GOLA DŽENIFER LORENS SNIMILA SCENE KAKVE OD NJE NIKO NIJE OČEKIVAO: "Nisam mislio da ću ovo ikad videti!" (FOTO)
Foto: Columbia Pictures / Planet / Profimedia

Oskarovka skroz naga

POTPUNO GOLA DŽENIFER LORENS SNIMILA SCENE KAKVE OD NJE NIKO NIJE OČEKIVAO: "Nisam mislio da ću ovo ikad videti!" (FOTO)

Pop kultura -

Dženifer Lorens je jednom scenom uzburkala društvene mreže. Reč je o filmu "No Hard Feelings" koji je sinoć počeo da se emituje na Netfliksu u Americi. Oskarovka se pojavljuje bez odeće i učestvuje u veoma eksplicitnoj borbi nakon što se uhvati u koštac sa onima koji su joj ukrali odeću na plaži. Golotinja nije jedina privukla pažnju već i svi ostali detalji scene koji su izazvali čuđenje.

"Zašto se Dženifer Lorens u ovom filmu tuče gola?", pitaju se na Tviteru o sceni iz filma koji je bioskopsku premijeru imao u junu ove godine.

Dženifer Lorens
foto: Printcsreen

Ostali komentarišu: "Nisam ni izdaleka obraćao pažnju na film koji sam pustio da gledam na poslu i odjednom sam se okrenuo i video Dženifer Lorens kako tuče gole tinejdžere na plaži i dobija udarce po intimnim delovima", "Dženifer Lorens je urnebesno smešna i potpuno neustrašiva. Da je ne poštujem toliko, verovatno bih je zaprosio", "Nisam mislio da ću ovo ikada videti!"

Film je tokom leta zaradio na blagajnama 87 miliona dolara, dok je budžet za snimanje iznosio 45 miliona dolara.

Dženifer Lorens
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Svako u mom životu i mom timu radi pravu stvar, a onda se pita: "Da li siguran/a'", nisam se uopšte dvoumila, bilo mi je presmešno", izjavila je Dženifer Lorens ranije ove godine za Variety.

Dženifer Lorens
foto: Profimedia

Neki njeni fanovi pitali su se zašto je snimila ovakvu scenu nakon što je 2013. dobila Oskar za ulogu u filmu "Silver Linings Playbook": "Da budem 100 odsto jasan, ja sam VELIKI obožavalac Dženifer Lorens i jedan od retkih koiji je brane ali njena odluka da trči gola okolo plaži dok se tuče sa tinejdžerima je tako zbunjujuća. Dobila si Oskar, devojko, šta te je nateralo da kažeš "da" svemu ovome?"

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track