OSTAVIO ŽENU JER JE RODILA BOLESNO DETE, NOVU NAŠAO PRE RAZVODA: Slavni glumac bio SUPRUG IZ PAKLA, a sada izigrava nevinašce
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

omražen

OSTAVIO ŽENU JER JE RODILA BOLESNO DETE, NOVU NAŠAO PRE RAZVODA: Slavni glumac bio SUPRUG IZ PAKLA, a sada izigrava nevinašce

Pop kultura -

Glumac Kris Prat nedavno se ponovo našao na meti kritika nakon intervjua u kojem je pričao o svojim psihičkim problemima i počecima veze sa Ketrin Švarceneger, sa kojom sada ima dvoje dece. Nije tajna da je o svojoj drugoj ženi uvek govorio u superlativima, i upravo to ga je dovelo u nevolje. Dok je veličao sadašnju, ponizio je bivšu suprugu, glumicu Anu Faris, i to mu javnost nije oprostila.

Srećom, Kris Prat uspeo je da se izvuče, a prema mišljenju mnogih, čini se da lekciju još uvek nije naučio. Kako je rekao za u emisiji "The Drew Barrymore Show", kada je upoznao Ketrin, "bio je na mračnom mestu", rasturen zbog razvoda sa Anom Faris.

"Bog ima dugme za brzo premotavanje, znate? Kada je prava stvar – bum – samo vas udari. Zaljubite se, i venčate se", rekao je Kris.

Iste godine kada se razvodio upoznao je Švarcenegerovu stariju ćerku, a venčali su se samo 5 meseci kasnije. I sve bi to bilo u redu, da se nije kosilo sa svim onim što se ranije odvilo.

Tokom razvoda Prat se predstavljao kao žrtva, i govorio da voli svoju bivšu suprugu, ali pre nego što je njihov razvod bio finaliziran, on je ušao u vezu s Ketrin. Sve je pogoršala činjenica da se dugo nije znalo da je on taj koji je raskinuo brak jer nije mogao da se pomiri s tim da imaju bolesno dete. Ana se povukla iz Holivuda kako bi se što bolje brinula za dečaka, dok je Kris pronalazio novu ljubav.

Podsetimo, Kris je 2021. podelio fotografiju sa svojom novom suprugom i javno joj se zahvalio što mu je "omogućila neverovatan život" i što mu je "rodila zdravu ćerku". To ne bi bilo ništa čudno da se ne zna da Prat iz braka sa Anom Faris ima sina koji je imao niz zdravstvenih komplikacija.

Kris Prat
foto: Profimedia

"Sin Krisa Prata i Ane Faris po rođenju imao je cerebralno krvarenje koje je ostavilo neizbrisive posledice na njegovo zdravstveno stanje i pokretljivost. Ali, jako je važno da se sad hvali da konačno ima zdravo dete. Kris Prat je obično đubre", pisalo je u jednom od prvih komentara ispod sporne fotografije, a kritike su se samo ređale.

Kris Prat
foto: Profimedia

"Beži od obaveza, dete viđa jednom u dva nedlje, Ana sve sama rešava, "Za nekoga ko se toliko poziva na Boga, on poprilično laže", 'Ponizio je Anu, sad to opet radi. Doslovno je priznao da je ne voli, veliča sadašnju, a ponižava bivšu", "Dok je on oplakivao svoju sudbinu, Ana je bila ta koja je svome sinu morala da bude i otac i majka", samo su neki od ljutitih komentara na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Story.hr/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track