OPET JE SPOJILA NESPOJIVO! Najnovija kombinacija čuvene Keri Bredšo ostavlja bez komentara: Ukombinovala tri vrhunska komada!
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

foto

OPET JE SPOJILA NESPOJIVO! Najnovija kombinacija čuvene Keri Bredšo ostavlja bez komentara: Ukombinovala tri vrhunska komada!

Pop kultura -

Kada je reč o modnim kombinacijama, glumica Sara Džesika Parker, koja se proslavila ulogom Keri Bredšo u seriji "Seks i grad", ne plaši se da preuzima rizik.

Kombinacije kontrastnih boja, uzoraka i materijala nisu joj strane, a pokazala je to i svojom najnovijom kombinacijom.

Seks i Grad
foto: Prinstcreen

Skrenula je pažnju na sebe kada se pojavila u ljubičastoj čipkanoj haljini brenda "Oscar de la Renta". Haljina uz telo, sa atraktivnim dekolteom i dugim rukavima, inspirisala je glumicu, pa je uz nju obula jarko žute salonke sa mašnicom. U ruci je imala malu četvrtastu torbu jarko plave boje.

Obožavaoci nisu krili razočarenje glumičinim izgledom, pa su se na društvenim mrežama pojavili brojni negativni komentari.

Sara Džesika Parker je nedavno govorila o botoksu i o estetskim zahvatima.

- Ne koristim botoks jer mi obrve trebaju da funkcionišem kao glumica - rekla je Sara nedavno za britanski "Vog"

Ona je još dodala:

- Ja koristim Sofwave. Super je, ali boli. I ja sam radila glikolne pilinge kod dermatologa. A ponekad, u retkim hitnim slučajevima kada imam bubuljicu, moj dermatolog mi daje injekciju kortizona, što je jeftinije od uklanjanja u postprodukciji.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track