DVE NAMIRNICE KOJE DŽENIFER LOPEZ NIKAD NE JEDE: Njenim blizancima je to omiljena hrana, a nutricionisti se kunu u ovo voće!
Foto: Printscreen/Instagram

EVO ŠTA NE VOLI POZNATE PEVAČICA

DVE NAMIRNICE KOJE DŽENIFER LOPEZ NIKAD NE JEDE: Njenim blizancima je to omiljena hrana, a nutricionisti se kunu u ovo voće!

Pop kultura -

Koliko se izgledu pevačice i glumice dive govore mnogobrojni šaljivi snimci koji kruže mrežama, a koji uključuju isečke sa koncerta na kojima Džej Lo igra, izvajanog tela i sa zavidnom kondicijom, a potom i isečke mladih osoba koji se žale na bolove u leđima, višak kilograma, mrzovolju... Poređenje uvek uključuje činjenicu da Dženifer Lopez ima 54 godine. Oduvek je važila za jednu od najzgodnijih dama svetske scene, ali da bi to postigla, vredno trenira i hrani se zdravo.

Dženifer Lopez
foto: Courtesy of Intimissimi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dobru liniju prvenstveno duguje raznovrsnoj ishrani. Redovno jede nutritivno bogate namirnice. Svako jutro obavezno popije vodu sa limunom koja ubrzava njen metabolizam i podstiče mršavljenje. Za doručak bira grčki jogurt sa voćem, dok joj je omiljeno jelo za ručak pileće meso. Ipak, postoje i namirnice koje ne voli, pa ih zbog toga nikada ne jede.

Kako je jednom prilikom za medije otkrio njen lični kuvar Kelvin Fernandez, Džej Lo nikada ne jede losos i bobičasto voće. Ove namirnice obožavaju članovi njene porodice, naročito blizanci kojima je bobičasto voće omiljeni dodatak obroku.

- Dženifer voli da jede ribu, ali nikako ne podnosi losos. Kada ga pripremam za njenu porodicu, njoj uvek posebno moram da poslužim neku drugu vrstu ribe - otkrio je kuvar.

Jagoda, Malina, Borovnica, Bobičasto Voće
foto: Profimedia

Inače, bobičasto voće je glavna preporuka nutricionista.

- Kada je reč o voću, bobičasto je zaista na vrhu liste - kaže nutricionistkinja Ejmi Gudson.

- Puno je vlakana, vitamina C i flavonoida, koji su moćni antioksidanti. U jednoj šolji malina ili kupina nalazi se čak osam grama vlakana, što je nešto više od 30 odsto preporučenog dnevnog unosa. Inače, vlakna su važna za zdravlje creva, varenje, a imaju ulogu čak i u mršavljenju - kaže nutricionistkinja.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

01:05

OVO JE DRUGI NAJSTROŽI POST, OVAKO GLASI ISHRANA Sveštenik za Kurir TV obrazložio: Šta raditi ako ne možete izdržati?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track