"NJIMA KOJI SU U RAJU I PEVAĆE SA NAMA" Da se naježiš! Emotivni Hauser posvetio pesmu učenicima ubijenim u Ribnikaru (VIDEO)
Foto: Live Production

dostojanstveno

"NJIMA KOJI SU U RAJU I PEVAĆE SA NAMA" Da se naježiš! Emotivni Hauser posvetio pesmu učenicima ubijenim u Ribnikaru (VIDEO)

Pop kultura -

Čelista Stjepan Hauser je sinoć održao koncert u prepunoj Areni i oduševio domaću publiku.

Mogle su se videti brojne poznate ličnosti, a među njima Novak i Jelena Đoković, mnogi pevači i glumci, od Sergeja Ćetković, Ivan Bosiljčića, Katarine Radivojević, Ane Stanić, Gordane Lazarević, Katarine Šišmanović do Katarine Ostojić...

Stjepan Hauser, Novak Đoković
foto: Live Production

Novak Đoković se muzičaru pridružio na bini, pa su zajedno svirali i taj momenat je obeležio veče, ali i još jedan, mnogo emotivniji i tužniji.

Naime, emotivni Hauser je jednu svoju izbedbu posvetio tragično nastradalom učeniku koji je bio vrsan muzičar i njegovim drugarima koji su brutalno ubijeni u školi.

Stjepan Hauser
foto: Live Production

"Kao što znate u Srbiji ima puno talentovanih mladih muzičara. Mladi virtuoz je sigurno bio jedan od njih. Posvećujem ovu izvedbu njemu i njegovim drugaricama koji su gore u raju i koji će pevati sa nama", rekao je potreseni muzičar koji je između rečenica teško dolazio do reči.

Dobio je ovacije publike i krenuo sa sviranjem pesme Leonarda Koena "Aleluja" koja ima značajnu i veliku simoliku za mnoge ljude.

Ovaj gest je publika ispratila dugačkim aplauzom i zajedno sa njim dostojanstveno pevala, a specijalni gosti u publici su bili roditelji učenika.

Ceo koncert Stjepana Hausera je bio jedan veliki užitak za sva čula, ali ovaj emotivni momenat će svakako ostati upamćen.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:35

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track