"OKEJ SAM, A?" Ristovski napunio 71 godinu, pa snimao bore! Oglasila se i njegova devojka: "Volim te baš takvog kakav jesi" VIDEO
Foto: Instagram/lazar.ristovski

svečano

"OKEJ SAM, A?" Ristovski napunio 71 godinu, pa snimao bore! Oglasila se i njegova devojka: "Volim te baš takvog kakav jesi" VIDEO

Pop kultura -

Glumac Lazar Ristovski je danas napunio 71 godinu, pa je tim povodom objavio zanimljiv stori na Instagramu.

Naime, glumac je uperio kameru u lice koje je opipavao zajedno sa borama i snimao se pritom rekavši "Okej, sam, a?"

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

Svi su očekivali da se oglasi i njegova 39 godina mlađa devojka, Anica Lazić, što je ona i uradila uz emotivnu poruku:

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Printscreen/Instagram

- Lazar (značenje ,,Bog pomaže”). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi. - napisala je Anica, uz emotikon srca na kraju.

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Damir Dervišagić

Inače, Anica Lazić, glumi u popularnim serijama "Popadija" i "Drim tim", ali gluma je zapravo hobi, a njeno primarno zanimanje je psihologija.

Kako piše na Aničinom Fejsbuk profilu, ona je završila Treću beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu, a zatim i Univerzitet u Padovi, odsek Psihologija.

Osim što voli glumu i psihologiju, Anica je, sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, i veliki ljubitelj putovanja, te često deli impresivne prizore.

Oni se pojavili prvi put u javnosti kao par na ostvaranju Firefly studija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track