MAČKA ODALAMILA KIM KARDAŠIJAN: Voljeni ljubimac najbogatijeg dizajnera PUSTIO KANDŽE na starletu, a evo šta stoji iza svega FOTO
Foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

URNEBES

MAČKA ODALAMILA KIM KARDAŠIJAN: Voljeni ljubimac najbogatijeg dizajnera PUSTIO KANDŽE na starletu, a evo šta stoji iza svega FOTO

Pop kultura -

Tajni plan Kim Kardašijan da uzme voljenu mačku preminulog dizajnera Karla Lagerfelda je propao jer ju je burmanska mačka udarila na poslednjoj epizodi „The Kardashiansa”.

Kim je išla na Met Galu gde je tema bila dizajner Lagerfeld, pa je najavila da vodi nekog posebnog tamo. U poslednjoj epizodi Kardashiansa otkrila je da je taj neko Lagerfeldova voljena mačka Čupet koja je nasledila milione nakon njegove smrti i veruje se da poseduje vrednost od 13 miliona dolara, a uz to ima dve kućne pomoćnice i čuvara.

Kim Kardašijan
foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Upravo smo napustili London i naša sledeća stanica na fudbalskoj turneji je Pariz kako bismo gledali Pariz Sen Žermen kako igra, i kada sam tamo, upoznaću se sa Čupet, mačkom Karla Lagerfelda jer bi trebala biti moja pratnja za Met Galu. Želim provesti neko vreme s njom kako bih je upoznala i videla slažemo li se”, izjavila je Kim u epizodi.

Kim je imala problema u zbližavanju s 11-godišnjom burmanskom mačkom koju su na ovaj susret dopratili njen agent Lucas Berulijer i pomoćnik Fransoa Kakot.

Hoću li se sviđati ovoj mački?” pitala je Kim u kamere. Ipak, očito je odgovor negativan jer kad je Kim pokušala da pomazi mačku, ona je odmah zasiktala na nju.

Kim Kardašijan
foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Mislim da Čupet igra igru ‘hard to get‘, možda se samo mora zagrejati, znaš? Borbena je”, rekla je Kim u sobi, pa priznala.

„Čupet je ključ mog celog vajba za ovu Met Galu, stoga ako se ne budemo slagale, ne znam šta ću učiniti. Nadam se samo da će se zagrejati za mene... Jer ovo ne bi bilo dobro.”

U sledećoj sceni Kim drži mačku i ona ponovo sikće na nju i baca se na njeno lice dok se Kim odmiče.

Kim Kardašijan
foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kim je izjavila kako Čupet nije prisustvovala Met Gali s njom uprkos tome što je dobila pozivnicu od Vogove urednice Ane Vintur.

„Postajem malo nervozna i mislim da ću se skroz povući. Mislim da ima puno faktora koji mogu biti negativni, posebno s kamerama i ljudima. Čak i ako se boji kamera, a ne mene. Ne znam je li to fer prema Čupet, ali mislim da sam shvatila da se ne slažemo, stoga je ne vodim na Met Galu”, kazala je Kim.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track