BILA MU JE SVE, A ONDA JU JE ISKLJUČIO S APARATA: Posle njene smrti NIJEDNU nije zavoleo, a evo kako je došlo do TRAGEDIJE
Foto: MAX NASH / AFP / Profimedia

POTRESNA SUDBINA

BILA MU JE SVE, A ONDA JU JE ISKLJUČIO S APARATA: Posle njene smrti NIJEDNU nije zavoleo, a evo kako je došlo do TRAGEDIJE

Pop kultura -

Holivudski glumac Lijam Nison (71) doživeo je tešku sudbinu nakon 15 godina braka. I dalje tvrdi kako kada čuje otvaranje vrata, pomisli da će je videti i čuti. Nataša Ričardson i Lijam prvi put su se sreli 1993, kada je dobio ulogu u filmu "Anna Christie". Bio je šarmantan i zgodan, a povezivali su ga s mnogo žena. Nataša je u tom periodu bila udata za producenta Roberta Foksa.

Lijam Nison, Nataša Ričardson
foto: Profimedia

"Nikada nisam imao takvu eksplozivnu hemijsku situaciju s glumicom", rekao je Lijam. Iako su se jedno drugom udvarali, Nison nije bio preterano zaljubljen u nju u ranim fazama njihove veze. Na njen rođendan poslao joj je čestitku: "Stižeš me. Puno ljubavi, Oskar." Nju je to uznemirilo jer je smatrala da u poruci nema strasti i da zvuči kao poruka prijatelju. Pitala ga je o budućnosti njihove veze. Priznao joj je da se zaljubio u nju odmah, piše Stil.

Liam Nison, Nataša Ričardson
foto: Profimedia

"Ovo je stvarno i originalno i nešto je što se mora zaštititi", rekao je Nison. Nakon što su prepoznali svoja osećanja, venčali su se 1994. na farmi u Njujorku. Sina Majkla (28) dobili su 1995, a 1996. je neočekivano zatrudnela i iste godine dobili su sina Denijela (27). Činilo se kako njihovoj sreći nema kraja, a onda je u martu 2009. Nataša imala nesreću na skijanju u Kanadi. Zadobila je tešku povredu mozga jer nije nosila kacigu. U početku je delovala dobro i odbila je medicinsku pomoć, a ono što je trebalo da bude lakša povreda glave, zapravo je bila smrtonosna.

Lijam je u to vreme radio u Torontu i odjurio je do bolnice kod svoje supruge. Doktori su ga obavestili da ništa ne može da se učini da bi je spasili.

Lijam Nison, Nataša Ričardson
foto: Profimedija

"Ušao sam i rekao joj da je volim. Rekao sam: 'Dušo, nećeš se vratiti iz ovoga. Udarila si se u glavu'", ispričao je. Lijam je bio primoran da donese najgoru odluku u svom životu. Pristao je da se njegovoj supruzi skine aparat koji ju je držao u životu. Nataša je u 45. godini preminula, dva dana nakon nesreće. Nison se nakon toga kruio od medija i tugovao u svoja četiri zida.

Godinama nakon nesreće nije govorio o okolnostima, niti je dao bilo kakvu izjavu u medijima. Glumac je 2016. odao počast svojoj ženi tako što je napisao: "Kažu da je najteža stvar na svetu izgubiti nekoga koga voliš. Moja žena je umrla neočekivano. Ona mi je donela toliko radosti. Ona je bila moje sve."

(Kurir.rs/ Stil)

Bonus video:

10:50

NAJLEPŠA LJUBAVNA PRIČA KOJU NI BOLEST NI KOLICA NISU PREKINULI: Barbara i Srđan se upoznali na fudbalskoj FB grupi, a ubrzo je stigla i beba (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track