"NIKAD NISAM VOLELA SVOJ GLAS" Šok priznanje muzičke dive, kojoj CEO SVET KLIČE! Decenijama je NA VRHU, a sad je sve ZAPANJILA
Foto: Profimedia

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

"NIKAD NISAM VOLELA SVOJ GLAS" Šok priznanje muzičke dive, kojoj CEO SVET KLIČE! Decenijama je NA VRHU, a sad je sve ZAPANJILA

Pop kultura -

Muzička ikona Šer dokazala je da je ona sama sebi najveća kritičarka. Legendarna pevačica otkrila je da nikada nije bila obožavateljka "sopstvene muzike ni svog pevačkog glasa".

- Nisam obožavateljka Šer, ali volim da radim to što radim - rekla je za časopis Paper u intervjuu objavljenom u četvrtak.

- Jednostavno nikad nisam baš volela svoj glas. Da sam mogla da biram, verovatno bih ga menjala, ali nisam imala izbora - dodala je i objasnila kako misli da je ton njenog glasa "čudan".

Šer
foto: Profimedia

Kaže da "ne zvuči kao muškarac, ali ni kao žena". Smatra svoj glas "nečim između", prenosi Page Six.

- Imam čudan stil, ne izgovaram slovo R ponekad. Pretpostavljam da je neke suglasnike teško pevati, pa jednostavno moram da ih ostavim otvorenim - rekla je. Uprkos decenijama dugoj karijeri na vrhu lestvica, 77-godišnja Šer je dodala da nije uvek bila zadovoljna mnogim svojim popularnim pločama.

Šer
foto: Profimedia

- Napravila sam toliko albuma, a neki od onih za koje sam mislila da su dobri, nisu bili hitovi. S druge strane, oni zbog kojih nisam bila baš uzbuđena jesu - rekla je. Inače, do kraja godine će Šer izbaciti novi album kojim je "zadovoljna". Album pod nazivom "Christmas” snimila je s 37-godišnjim dečkom Aleksanderom “A.E.” Edvardsom.

Šer
foto: Profimedia

Podsetimo, Šer je slavu stekla u šezdesetim godinama sa svojim mentorom i prvim suprugom Sonijem Bonom, kog je upoznala kada je on imao 28, a ona samo 16 godina. Razveli su se u sedamdesetim. nakon što je ona podnela zahtev za razvod. Nakon šuškanja da je u vezi s Edvardsom, Šer je putem Instagrama potvrdila da su par. A kada je jedna korisnica Tvitera istakla njihovu veliku razliku u godinama, Šer je uzvratila komentarom: “Ljubav ne poznaje matematiku”.

Šer je još u prošlosti bila poznata po vezama s mlađim muškarcima, poput Roba Kamiletija, s kojim je izlazila u osamdesetima, kada je imala 40, a on 22 godine.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

01:05

PET MINUTA NASTUP MI JE PUKAO GLAS Peđa Jovanović o prvom VELIKOM koncertu: Zaključao sam se WC i rekao sebi JEDNU STVAR!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track