VITKA PLAVOKOSA LEPOTICA ZA KOJOM SU UZDISALI VIŠE NE LIČI NA SEBE: Evo koliko se promenila otkako je počela da se KRIJE od svih
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

NEKAD I SAD

VITKA PLAVOKOSA LEPOTICA ZA KOJOM SU UZDISALI VIŠE NE LIČI NA SEBE: Evo koliko se promenila otkako je počela da se KRIJE od svih

Pop kultura -

Bivša američka glumica Bridžet Fonda viđena je nakon dugo vremena u javnosti, ali mnogi nisu uspeli da prepoznaju zvezdu koja se u potpunosti transformisala i ne liči na sebe iz mlađih dana.

59-godišnja Bridžet je tokom poslednjih deset godina u javnosti viđena tek nekoliko puta, a iz sveta glume se povukla pre 20 godina. Sada su je paparaci snimili u Los Anđelesu dok je bila u poseti prijateljici. Na sebi je nosila majicu kratkih rukava s likom Mikija Mausa i tamne pantalone, a sve su zbunile tamne rukavice koje je imala na rukama.

Bridžet Fonda
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bridžet je prestala da glumi 2002. godine, i to nakon pojavljivanja u nizu hvaljenih filmova, a nekad vitka plavokosa lepotica danas ne liči na sebe, i to zbog nekoliko desetina kilograma viška, prosede kose i naočara za vid koje nosi na transformisanom licu.

Bridžet Fonda
foto: Profimedia

Nakon što se povukla iz Holivuda, posvetila se porodičnom životu, a inače potiče iz slavne holivudske dinastije Fonda, koja uključuje njenog dedu Henrija Fondu, oca Pitera Fondu i tetku Džejn Fondu. U svetu glume vrhunac slave postigla je tokom 80-ih i 90-ih nakon što je dobila glavne uloge u brojnim bioskopskim hitovima. Mnogi je pamte kao Elison Eli Džons iz trilera "Oglas donosi smrt" iz 1992. godine, a iste godine se pojavila uz Meta Diliona u romantičnoj komediji "Samci", koju je režirao Kameron Krou.

Bridžet Fonda
foto: Profimedia

Godine 1997. s Robertom De Nirom, Semjuelom L. Džeksonom i Pam Grajer glumila je u kriminalističkoj drami "Jackie Brown" Kventina Tarantina, a njena poslednja glavna uloga bila je s Džetom Lijem u filmu "Zmajev poljubac" iz 2001. godine. Svoju glumačku karijeru odlučila je da završi 2002. kako bi osnovala porodicu s Denijem Elfmanom, a sina Olivera dobili su 2005. godine.

2020. Deni i Bridžet prodali su svoje dve vile u Los Anđelesu za ukupnu cenu od 14,6 miliona dolara i preselili se u Santa Barbaru, gde poseduju ranč. Iako su tamo planirali da ostanu samo mesec dana tokom izolacije zbog pandemije koronavirusa, na kraju su odlučili da će ranč postati njihov primarni dom u kojem i danas žive.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

04:41

Rade Jorović životna priča

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track