METJU PERI U NEOBIČNOJ NESREĆI IZGUBIO DEO TELA: Glumac ga nije imao dok su se snimali "Prijatelji", a to nikada nismo primetili!
Foto: Printscreen YouTube

foto

METJU PERI U NEOBIČNOJ NESREĆI IZGUBIO DEO TELA: Glumac ga nije imao dok su se snimali "Prijatelji", a to nikada nismo primetili!

Pop kultura -

U seriji "Prijatelji" Metju Peri u ulozi Čendlera Blinga imao je nedostatak na telu, ideja za epizodu je inspirisana životnom pričom Metjua Perija.

Serija "Prijatelji" imala je brojne smešne momente koje obožavamo i dan-danas iznova da gledamo, a fanovi sigurno znaju za epizodu u kojoj Čendler izgubi prst na nozi.

Metju Peri, Prijatelji, Met Leblank, Kortni Koks, Dženifer Aniston
foto: Warner / AFP / Profimedia

Monika, željna da se osveti Čendleru jer ju je pre toga nazvao debeljucom, pokušava da ga zavede, ali u nespretnom pokušaju da to uradi, slučajno mu ispusti nož na nogu i odseče mu prst na nozi.

Kasnije, kada doktori žele da mu ga pričvrste nazad, Monika slučajno i to osujeti jer ponese šargarepu na ledu umesto prsta, a kada Čendler sazna zbog čega je izgubio prst, naljuti se (i odljuti kada Monika stavi ćurku na glavu).

Koliko god da je ta epizoda smešna, ona je suštinski osvrt na Metjuovu povredu iz stvarnog života.

Ako niste primetili to na njemu, Metjuu je nedostajao vrh srednjeg prsta zbog nesreće koju je doživeo u detinjstvu.

Metju Peri je izgubio deo prsta u nesreći koja se dogodila prilikom zatvaranja vrata, a to je ostavilo trajne posledice, piše "Glossy".

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track