SRPKINJE GA OBOŽAVAJU JER JE LEP I ZGODAN, A ON TRUDNU ŽENU OTERAO NA ABORTUS: Zaljubio se u drugu dok je mu supruga nosila dete!
Foto: Profimedia

ovo je njegova mračna prošlost

SRPKINJE GA OBOŽAVAJU JER JE LEP I ZGODAN, A ON TRUDNU ŽENU OTERAO NA ABORTUS: Zaljubio se u drugu dok je mu supruga nosila dete!

Pop kultura -

Među najpoznatijim parovima u Turskoj svakako su Halit Ergenc i Berguzar Korel. Ovaj slavni par ima troje dece, ćerku Lejlu i sinove Alija i Hana, a razlika među njima je 12 godina.

Dobro je poznato da ih je spojio rad na seriji “Hiljadu i jedna noć”, gde su odglumili likove Šeherezade i Onura, koja je i na našim prostorima bila veoma popularna, a skandali ih nisu zaobišli, pak, njihova priča od početka bila je više nego burna. Naime, par se zaljubio u nezavidnim okolnostima na snimanju serije, jer su oboje bili zauzeti.

Berguzar Korel, Halit Ergenč
foto: Profimedia

Halit je bio u braku sa 14 godina mlađom glumicom Gizem Sojsaldi, a i Berguzar je imala momka. Zbog velike strasti i privlačnosti koju nisu mogli da poreknu, Berguzar je raskinula vezu, a Halit je zatražio razvod od Gizem.

Ipak, taj brak je završen i skandalom u to vreme, jer je Gizem, kako su pisali turski mediji, bila trudna. Ona je tada odlučila da abortira, a o ovome se pisalo i van turskih granica.

Halit i Gizem voleli su se dve godine, a upoznali su se u gradu Foči u Turskoj i odmah zaljubili jedno u drugo. Zaprosio je već mesec dana nakon.

"Jela sam ribu na plaži u Foči sa prijateljicom. Halit je tu snimao film “Prva ljubav”, bio je sa ekipom sa seta. Konobar nam je prišao i rekao: Devojke, Halit Ergenc i Halit Abi su ovdje i žele da vas upoznaju. Insistiraju na tome, nisam mogla da im kažem ne", navodi ona.

"Ispostavilo se da je Halitu takođe rekao da prijateljica i ja želimo da upoznamo njega", ispričala je jednom prilikom ona.

Radnja se dalje odvijala svojim tokom.

Halit Ergenč, Berguzar Korel
foto: Spma / Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

"Halit je prišao i seo za naš sto. Naravno, malo sam bila nervozna. Mislila sam: Kako se usuđuješ! No, bio je tako prijatan i drag. Tri sata smo proveli zajedno i zaljubili se", priča.

Halit joj je tada promenio sva dotadašnja verovanja i zaista je verovala da živi bajku. Kako je sama rekla, često joj se plakalo od sreće jer je Halit bio divan prema njoj i govorio da je najsrećniji čovek na svetu jer je ona njegova supruga.

"Nisam htela da rodim dete u takvom stanju"

"Verovala sam da se neću udati do 30. godine, ali moj život se u trenutku promenio. Moj psihijatar kaže da je uništio mene kako bi zacelio sebe. Nešto je morao žrtvovati i to je bio naš brak", rekla je Gizem i dodala:

- Plakala sam danima. Došao je u jednom trenutku i rekao: “Moja konačna odluka je razvod” - prisetila se. Otkrila je da Halit nije htio dete s njom i to je dodatno podstaklo da ode na pobačaj.

"Nisam htela da rodim dete u takvom okruženju", rekla je Gizem.

Kaže da novac nikad ne može nadoknaditi bol koju joj je Halit naneo, a nikad je nisu zanimali detalji odnosa s Berguzar i kada su tačno krenuli da se zabavljaju.

Nakon razvoda je samo jednom srela bivšeg supruga.

"Nazvao me je i našli smo se da popijemo kafu. Još jednom je kasnije zvao. Ja ga nikad nisam zvala", zaključila je glumica, koja je od 2012. u braku s reditiljem Huseinom Karabejom i imaju sina.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:31

JAČA OD SUDBINE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track