ZBOG OVIH FOTOGRAFIJA SVI SU POMISLILI DA SONJA U 59. GODINI ČEKA DETE: Oglasila se voditeljka i evo šta je rekla o tome (FOTO)
Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

iskrena

ZBOG OVIH FOTOGRAFIJA SVI SU POMISLILI DA SONJA U 59. GODINI ČEKA DETE: Oglasila se voditeljka i evo šta je rekla o tome (FOTO)

Pop kultura -

Sonja Kruger je demantovala vest da čeka dete nakon što su u javnosti osvanule njene fotografije sa zaokruženim stomakom.

Sonja Kruger
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Slavna australijska voditeljka Sonja Kruger potvrdila je da nije trudna nakon što su u javnosti pojavile fotografije kako napušta MediaWeek 100 Power Lunch, a koje su sve zbunile.

Na fotografijama koje je objavio i Daily Mail Australija, 59-godišnja Sonja nosi usku haljinu u kojoj je do izražaja došao njezin zaokruženi stomak koji je podstakao nagađanja da je trudna, a sada je i ona sama sve odlučila javno da prokomentariše.

Sonja je tokom intervjua u emisiji "The Kyle and Jackie O." progovorila o spornim fotografijama, a pojavila se potpuno ravnog stomaka.

"Bilo je zapravo jako čudno, čak sam i ja bila u šoku kad sam videla te slike. Ili imam intoleranciju na gluten ili su slike možda lažirane", zakljčuila je Sonja, ali iz Daily Maila su potvrdili kako su fotografije prave.

Sonja Kruger
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Voditelj je zatim je zamolio Soniju da ustane, što je ona učinila pa pokazala svoj ravan stomak.

"O moj Bože, to je kao daska za glačanje. Ravna je kao daska", čudio se voditelj.

"Mogu potvrditi da nema trudnoće. Možda bi trebalo da prestanem da jedem hleb", dodala je Sonja.

A svoju vitku liniju i ravan stomak pokazala je i na svom profilu na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj pozira u uskoj plavoj haljini za koju je u kratkom roku dobila niz komplimenata i pohvala.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track